Libnet.ro
UNICEF

22:15

Donald Trump, cadere drastica in topul miliardarilor din lume. Cine este singurul roman din Topul Forbes

B1 B1,
Donald Trump, cadere drastica in topul miliardarilor din lume. Cine este singurul roman din Topul Forbes

Presedintele american Donald Trump a suferit o cadere drastica in Topul Forbes. Nu mai putin de 222 de pozitii a pierdut magnatul ca urmare a scaderii averii sale de la 3,5 miliarde la 3,1 miliarde de. continuă pe B1

Donald Trump a coborit 222 locuri in topul miliardarilor

Conform revistei Forbes, Donald Trump a coborat 222 locuri in topul miliardarilor, cu averea sa scazand de la 3. 5 miliarde de dolari la 3. 1 miliarde. Forbes precizeaza ca motivele care au cauzat scaderea.

Donald Trump a coborat 222 de locuri in topul miliardarilor

Presedintele american Donald Trump a scazut cu 222 de locuri in topul Forbes al celor mai bogati oam.

Donald Trump a cazut 222 de locuri in topul Forbes

Presedintele american Donald Trump a cazut 222 de locuri in topul anual Forbes al celor mai bogati oameni ai planetei, dupa ce valoarea estimata a averii sale a scazut de la 3. 5 miliarde de dolari la 3. 1 miliarde, scrie BBC.

Cum arata cea mai bogata romanca din lume. Are miliarde, dar mai nimeni nu o cunoaste

Vorbim despre Jenny Paulson. O doamna mai putin cunoscuta in lumea mondena, care este casatorita cu un miliardar american. Donald Trump are legaturi de prietenie cu familia Paulson, iar romanca noastra,.

Liderii polonezi au primit interzis la Casa Alba: Ce a dus la aceasta decizie radicala a Administratiei Donald Trump

Noua lege privind Holocaustul promovata de catre Polonia a dus la ruperea legaturilor acestei tari cu Statele Unite. Liderii de la Varsovia nu se vor mai intalni cu presedintele Donald Trump si.

Donald Trump va participa la inaugurarea ambasadei americane de la Ierusalim, daca va putea

Donald Trump a declarat ca va participa la inaugurarea ambasadei americane de la Ierusalim daca va putea si a dat asigurari ca relatiile dintre SUA si Israel nu au fost niciodata atat de bune, potrivit AFP.

Donald Trump s-a intalnit cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu

Presedintele american Donald Trump s-a intalnit cu prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, astazi, pentru a cincea oara in ultimul an.

Angela Merkel si Donald Trump, ingrijorati de armele Rusiei

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Donald Trump s-au declarat ingrijorati in cursul unei convorbiri telefonice pe care au avut-o dupa discursul lui Vladimir Putin in care acesta lauda.

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, se intalneste astazi cu Donald Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu are astazi o intrevedere cu adevaratul sau prieten Donald Trump, cu prilejul unei vizite la Washington care il va tine departe cateva zile de scena politica nationala, unde se confrunta cu acuzatii de coruptie si cu o criza guvernamentala, relateaza AFP si Reuters.

Donald Trump lauda tentativele lui Xi Jinpig de a fi presedinte pe viata: :Poate o sa incercam si noi intr-o zi

Donald Trump a laudat incercarile lui Xi Jinpig de a fi presedinte pe viata in China, afirmand: Poate o sa incercam si noi intr-o zi, scrie The Guardian.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )