Libnet.ro
UNICEF

05:00

Donald Trump cere Arabiei Saudite sa creasca productia de petrol pna la 2 milioane de barili pe zi

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump cere Arabiei Saudite sa creasca productia de petrol pna la 2 milioane de barili pe zi

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a transmis, pe Twitter, ca a purtat discutii cu regele Salman din Arabia Audita, caruia i-ar fi cerut sa creasca productia de petrol pana la doua milioane de barili/zi pentru a stabiliza preturile, precizand ca liderul saudit a fost de acord, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Donald Trump l-a indemnat pe Emmanuel Macron sa scoata Franta din Uniunea Europeana

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a indemnat pe omologul sau francez, Emmanuel Macron, sa scoata Franta din Uniunea Europeana. Donald Trump a facut aceasta propunere in cursul intrevederii private pe care a.

Camera Comertului din SUA a lansat o campanie contra taxelor vamale impuse de Donald Trump

Camera americana a Comertului, cel mai mare grup de lobby in domeniul afacerilor din SUA si un aliat traditional al Partidului Republican, a lansat o campanie impotriva taxelor vamale aplicate de presedintele Donald Trump, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Donald Trump s-ar putea intalni din nou cu liderul nord-coreean

Donald Trump ar putea avea o noua intalnire cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, in septembrie, afirma surse politice de la Washington citate de site-ul de stiri Axios. com. Oficiali de rang inalt de la.

Donald Trump, declaratie controversata: UE face la fel de mult rau ca China, doar ca este mai mica

Presedintele american Donald Trump a comparat practicile comerciale ale Uniunii Europene UE) cu ale Chinei, intr-un interviu difuzat duminica de Fox News, in care a spus ca Uniunea Europeana face probabil tot.

Sute de proteste asteptate in Statele Unite impotriva politicii lui Donald Trump in domeniul imigratiei

Sute de proteste sunt asteptate sambata in numeroase orase de pe intreg teritoriul Statelor Unite impotriva politicii dure a administratiei Donald Trump privind imigratia, mai ales in ceea ce priveste separarea familiilor de migranti, relateaza dpa,.

NATO: Donald Trump a trimis o scrisoare amenintatoare mai multor aliati, naintea summitului de la Bruxelles

Presedintele american Donald Trump a trimis o scrisoare amenintatoare Belgiei si altor sase membri ai Uniunii Europene care fac parte si din NATO pentru a-i chema la ordine in privinta angajamentelor lor de a-si spori cheltuielile militare in ajunul unui summit al Aliantei Nord-Atlantice, a anuntat vineri premierul belgian Charles Michel, informeazaAgerpres, care citeaza AFP.

Noua tari din NATO au primit scrisori amenintatoare din partea lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a trimis o scrisoare amenintatoare Belgiei si altor sase membri ai Uniunii Europene care fac parte si din NATO pentru a-i chema la ordine in privinta angajamentelor lor de.

Axios.com: Donald Trump vrea retragerea SUA din Organizatia Mondiala a Comertului

Presedintele Donald Trump le-a transmis consilierilor de la Casa Alba ca vrea retragerea Statelor Unite din Organizatia Mondiala a Comertului OMC), afirma surse citate de site-ul de stiri Axios. com, preluat de Mediafax.

Donald Trump le-a spus aliatilor sai din G7 ca Alianta Nord-Atlantica este la fel de rea ca NAFTA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, le-a spus aliatilor sai occidentali din G7 in cadrul recentului summit al grupului din Canada ca Alianta Nord-Atlantica este la fel de rea ca NAFTA acordul de comert liber nord-american), tratat pe care vrea sa-l modifice, relateaza AFP.

Washington Post: Donald Trump i-ar fi propus lui Emmanuel Macron sa iasa din Uniunea Europeana

Surse citate de Washington Post sustin ca presedintele american Donald Trump i-ar fi propus lui Emmanul Macron un acord bilateral cu Statele Unite, iar in schimb Franta sa paraseasca Uniunea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )