Libnet.ro
UNICEF

17:15

Donald Trump, dupa bombardarea Siriei: Misiune indeplinita. O lovitura perfect executata

Antena3 Antena3,
Donald Trump, dupa bombardarea Siriei: Misiune indeplinita. O lovitura perfect executata

Presedintele american Donald Trump a salutat sambata o lovitura perfect executata si a multumit aliatilor francez si britanic pentru misiunea indeplinita in Siria, transmit Reuters, dpa si. continuă pe Antena3

Donald Trump, gest neobisnuit dupa bombardarea Siriei

Statele Unite, Marea Britanie si Franta au bombardat, in noaptea de vineri spre sambata, mai multe obiective guvernamentale situate pe teritoriul Siriei. Miscarea celor trei state vine in semn de raspuns la.

Donald Trump, dupa atacul din Siria: Misiune indeplinita!

Presedintele american Donald Trump a salutat atacul de peste noapte asupra Siriei si a sustinut ca a fost executat perfect, scrie The Guardian.

Pretul petrolului creste ingrijorator dupa ce Donald Trump a anuntat un posibil atac asupra Siriei

Pretul petrolului a inceput sa urce miercuri, atingand cotatii care n-au mai fost consemnate de peste doua saptamani, ca reactie la anuntul presedintelui american Donald Trump catre Rusia prin care avertiza.

Reactia Siriei dupa ce a fost amenintata de Donald Trump cu bombardamente

Siria a denuntat miercuri drept o escaladare periculoasa amenintarile presedintelui american Donald Trump cu lovituri aeriene asupra teritoriului sirian, potrivit agentiei de presa Sana, preluata de.

Donald Trump ameninta Rusia cu rachete frumoase, noi si inteligente

Rusia si Statele Unite ale Americii se cearta din nou pe Siria. Dupa o declaratia a unui ambasador rus, Donald Trump a spus ca are armament mai bun decat crede Rusia. Donald Trump sustine ca, daca Rusia ameninta sa doboare rachetele trase asupra Siriei, si Statele Unite pot ameninta Rusia. Pregateste-te, Rusia, ca vor veni, [].

DONALD TRUMP, NOU mesaj despre un potential atac in SIRIA: Ar putea avea loc foarte curand

Donald Trump socheaza din nou, la o zi dupa ce a postat un mesaj dur la adresa Rusiei si a regimului dictatorial din Siria, prin care sugera ca armata SUA este pregatita pentru o actiune militara. Printr-o.

Donald Trump, mesaj amenintator la adresa Rusiei

Donald Trump a raspuns miercuri Rusiei pe Twitter, dupa mesajul unui oficial rus ca orice racheta ar fi lansata catre Siria va fi doborata, presedintele american transmitand Moscovei sa se pregateasca.

Razboiul comercial ciudat al lui Donald Trump

Reteaua de socializare Twitter si-a depasit conditia de Poiana lui Iocan globala, in conditiile in care contul presedintelui american Donald Trump este urmarit neincetat pentru a ghici viitorul relatiilor comerciale dintre Statele Unite si China.

Ce va face guvernul sirian dupa ce Donald Trump a declarat ca va trimite rachete in Siria

Guvernul sirian se consulta cu aliatii privind amenintarea Statelor Unite cu o actiune militara si dispune de mai multe optiuni, a declarat miercuri Bouthaina Shaaban, consiliera a presedintelui Siriei, Bashar.

Declaratie de razboi lansata de Donald Trump, pentru Rusia si Siria: Rusia, pregateste-te! Rachetele catre Siria vor veni

Declaratie de razboi lanasata de presdintele Statelor Unite ale Americii, Donlad Trump, pentru Rusia si Siria. Rusia, pregateste-te! Rachetele catre Siria vor veni. Este amenintarea fara precedent a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2166 seconds )