Libnet.ro
UNICEF

23:45

Donald Trump a fost testat negativ privind contaminarea cu COVID-19

România Liberă România Liberă,
Donald Trump a fost testat negativ privind contaminarea cu COVID-19

Donald Trump nu este purtator al noului coronavirus, a anuntat sambata medicul Casei Albe, dezvaluin. continuă pe România Liberă

Trump a fost testat pentru coronavirus. Casa Alba a dispus verificarea temperaturii jurnalistilor acreditati

Presedintele Donald Trump a fost testat pentru coronavirus, insa a transmis ca temperatura sa este perfect normala, iar administratia a extins interdictia de calatorie si pentru Marea Britanie si Irlanda, ca masura de combatere a pandemiei, relateaza Reuters.

Donald Trump nu este infectat cu noul coronavirus

Casa Alba a anuntat ca testul pentru coronavirus facut de presedintele Donald Trump a iesit negativ, potrivit Mediafax. Presedintele american a intrat in contact cu cel putin o persoana bolnava, transmite Huffington Post.

Donald Trump, testat pentru coronavirus. Casa Alba a anuntat rezultatul

Donald Trump a facut testul pentru coronavirus, iar rezultatul a iesit negativ, a anuntat Casa Alba.

Trump anunta noi masuri privind criza sanitara

Rezultatul testarii lui Donald Trump pentru COVID-19 este negativ, iar presedintele a anuntat sambata noi masuri pentru rezolvarea crizei sanitare, inclusiv extinderea interdictiei de calatorie pentru Marea Britanie si Irlanda.

Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus, rezultatul este negativ. Si ministrii testati la Parlament au primit rezultate negative pentru noul coronavirus Covid-19

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus Covid-19 dupa ce senatorul Vergil Chitac si sotia sa au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

CORONAVIRUS |Donald Trump nu este infectat. Rezultatele analizelor presedintelui sunt negative pentru COVID-19

Presedintele Donald Trump nu arecoronavirus, potrivit testelor efectuate,a anuntat sambata seara medicul oficial al Casei Albe. in aceasta seara am primit confirmarea ca testul este negativ. La.

Donald Trump, decizie oficiala! Ce se intampla in Irak si in Iran

Donald Trump a luat acum o noua decizie! Presedintele Statelor Unite ale Americii a anuntat masurile care vor fi luate in cazul Irakului si al Iranului. Ce declaratii face secretarul Apararii in acest sens? Donald Trump, decizie de ultim moment pentru Pentagon Presedintele Statelor Unite ale Americii a oferit Departamentului Apararii autoritatea de a riposta .

Welt am Sonntag: Donald Trump a cautat sa obtina drepturi exclusive pentru un vaccin destinat COVID-19

Ziarul Welt am Sonntag a scris ca presedintele american Donald Trump ar fi cautat sa obtina drepturi exclusive pentru un vaccin destinat COVID-19 care este dezvoltat de compania germana CureVac.

STARE DE URGENTA in SUA. in plina conferinta pe tema CORONAVIRUS, Donald Trump da mana cu invitatii (VIDEO)

Donald Trump a decretat vineri starea de urgenta in Statele Unite din cauza numarului tot mai mare de imbolnaviri cu noul coronavirus. A facut anuntul intr-o conferinta de presa la Casa Alba, subliniind.

Donald Trump declara stare de urgenta nationala in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, stare de urgenta nationala in Statele Unite, cea mai semnificativa miscare a guvernului SUA pentru a lupta cu epidemia de coronavirus, scrie NBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )