Libnet.ro
UNICEF

14:00

Donald Trump le-a dat prosoape de hartie sinistratilor din Puerto Rico. Ati aruncat bugetul statului pe geam - VIDEO

Antena3 Antena3,
Donald Trump le-a dat prosoape de hartie sinistratilor din Puerto Rico. Ati aruncat bugetul statului pe geam - VIDEO

Donald Trump a mers, alaturi de sotia lui, Melania Trump si de Guvernatorul Ricardo Rossello, in Puerto Rico pentru a estima daunele si pentru a vorbi despre bugetul statului disponibil in aceste cazuri,. continuă pe Antena3

Donald Trump, primul mesaj despre atacul armat din Las Vegas

Donald Trump este profund marcat de consecintele atacului terorist din Las Vegas, astfel a transmis pe twitter un mesaj de condoleante pentru victimele si familiile atacului armat, potrivit.

Donald Trump a ajuns la Las Vegas intr-o vizita de sustinere a victimelor atacului de duminica noaptea

Presedintele Donald Trump, impreuna cu sotia saau ajuns miercuri dimineata ora locala) la Las Vegas, oras unde vor ramane circa trei ore, timp in care vor vizita la spital raniti din.

Rex Tillerson neaga ca ar intentiona sa demisioneze, dupa ce presa americana scrie ca l-a numit imbecil pe Donald Trump

Secretarul american de Stat Rex Tillerson a afirmat miercuri ca nu a avut niciodata de gand sa demisioneze, intr-o rara conferinta de presa sustinuta dupa ce NBC News a scris ca seful diplomatiei americane l-a numit pe Donald Trump imbecil moron), in aceasta vara, la capatul unei reuniuni la Pentagon, scrie AFP.

Actrita Brooke Shields a dezvaluit replica de agatat ridicola pe care a folosit-o Donald Trump pentru a o cuceri VIDEO

Actrita americana Brooke Shield a povestit cum a incercat sa o cucereasca presedintele american Donald Trump, in urma cu aproape 20 de ani.

Reactia lui Donald Trump, despre autorul atacului din Las Vegas: Un individ foarte bolnav, un dement

Presedintele SUA, Donald Trump a declarat intr-o conferinta de presa, ca autorul atacului din Las Vegas era un individ foarte, foarte bolnav,potrivit mediafax. De asemenea, presedintele.

Donald Trump despre autorul atacului din Las Vegas: Un individ foarte bolnav, un dement

Autorul atacului din Las Vegas era un individ foarte bolnav, un dement, a declarat presedintele Donald Trump.

Donald Trump va vizita Puerto Rico, insula distrusa de uraganul Maria si Las Vegas unde a avut loc cel mai grav atac armat din isroria moderna a SUA

Presedintele Donald Trump se pregateste sa viziteze scenele a doua mari tragedii: Puerto Rico, insula distrusa de uraganul Maria, si Las Vegas, orasul unde luni a avut loc cel mai grav atac cu arma din istoria moderna a Statelor Unite.

Donald Trump va vizita Puerto Rico, insula distrusa de uraganul Maria, si Las Vegas, unde a avut loc cel mai grav atac armat din istoria moderna a SUA

Presedintele Donald Trump se pregateste sa viziteze scenele a doua mari tragedii: Puerto Rico, insula distrusa de uraganul Maria, si Las Vegas, orasul unde luni a avut loc cel mai grav atac cu arma din istoria moderna a Statelor Unite.

Vladimir Putin i-a transmis condoleante lui Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis luni condoleante omologului sau american, Donald Trump, dupaatacul armat din aceastadimineatain care 58 de oameni au fost ucisi si.

Vladimir Putin i-a transmis condoleante lui Donald Trump: Atacul armat din Las Vegas este socant prin cruzimea sa

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis luni condoleante omologului sau american, Donald Trump, dupa atacul armat din aceasta dimineata in care 58 de oameni au fost ucisi si alti 515 au fost raniti, cel mai sangeros atac de acest fel din istoria moderna a Statelor Unite, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )