Libnet.ro
UNICEF

22:45

Donald Trump nu va mai putea candida in 2024, considera fosta ambasadoare la ONU Nikki Haley

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump nu va mai putea candida in 2024, considera fosta ambasadoare la ONU Nikki Haley

Donald Trump nu va putea candida pentru un mandat in 2024, a estimat fosta ambasadoare a SUA la ONU, Nikki Haley, intr-un interviu publicat vineri, deoarece acesta a lasat balta Partidul Republican prin incapatanarea cu care a refuzat sa isi recunoasca infrangerea in alegeri, transmite AFP, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

SUA: Donald Trump nu va mai putea candida in 2024, considera fosta ambasadoare la ONU Nikki Haley

Donald Trump nu va putea candida pentru un mandat in 2024, a estimat fosta ambasadoare a SUA la ONU, Nikki Haley, intr-un interviu publicat vineri, deoarece acesta a lasat balta Partidul Republican prin incapatanarea cu care a refuzat sa isi recunoasca infrangerea in alegeri, transmite AFP, citata de Agerpres. Fosta guvernatoare a statului Carolina de Sud, o sustinatoare loiala a lui Donald Trump, a mai spus ca este tulburata profund de atitudinea fostului presedinte, care nu a incetat sa conteste rezultatul alegerilor din 3 noiembrie.

Twitter vrea sa mentina permanent blocarea contului lui Trump, chiar si daca va candida in 2024

Compania online Twitter a anuntat, miercuri, ca intentioneaza sa mentina permanent blocarea contului pe platforma de microblogging al fostului presedinte Donald Trump, indiferent daca va candida in scrutinul prezidential din 2024, potrivit Mediafax care citeaza The Hill.

Serviciile de spionaj europene, bucuroase sa reia colaborarea cu SUA dupa ce Donald Trump nu va mai avea acces la rapoarte secrete

Reprezentanti din conducerea a cel putin trei servicii de spionaj europene au salutat cu caldura intentia presedintelui american Joe Biden de a impiedica pe viitor accesul lui Donald Trump la briefingurile de securitate ale serviciilor secrete ale SUA. O asemenea decizie, in urma careia Trump nu va mai primi rapoarte secrete, ar recastiga increderea spionilor europeni, care vor putea impartasi din nou informatii confidentiale si sensibile cu cei americani, informeaza Business Insider, citat de Yahoo News.

Donald Trump, criticat de o membra importanta a administratiei sale: Nu cred ca poate candida la un nou mandat, a mers prea departe

Fosta ambasadoare a SUA la ONU, Nikki Haley, cunoscuta pentru loialitatea sa fata de Donald Trump, este de parere ca fostul presedinte american nu mai trebuie sa candideze pentru un nou mandat in 2024.

Twitter anunta ca Donald Trump va avea contul blocat chiar daca va candida din nou la presedintia SUA peste patru ani

Contul de Twitter al lui Donald Trump va fi in continuare supendat chiar daca magnatul american va candida pentru un nou mandat de presedinte al SUA peste patru ani. Anuntul a fost facut de directorul financiar al.

Donald Trump promite sa continue sa apere maretia Americii si spune ca procesul din Senat a fost cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria tarii

Fostul presedinte american Donald Trump, achitat sambata de Senatul SUA, care l-a judecat pentru incitare la insurgenta, a promis ca va continua sa apere maretia Americii, relateaza AFP.

Donald Trump, la un pas de moarte. S-a aflat abia acum tot adevarul

Donald Trump, la un pas de moarte. S-a aflat abia acum tot adevarul despre perioada in care a fost infectat cu noul coronavirus. Desi nu a vrut sa recunoasca, la momentul respectiv, cat de grava era starea sa de sanatate, fostul lider american a trecut prin momente cumplite in octombrie 2020. Ce s-a intamplat, mai .

Avocat al lui Donald Trump la procesul din Senat: Oamenii sunt suficient de destepti sa aleaga o alta administratie daca nu le mai place cea veche

Bruce Castor, unul din avocatii care il apara pe Donald Trump in procesul de impeachment din Senat, a recunoscut explicit victoria lui Joe Biden cand a argumentat impotriva constitutionalitatii procedurii, relateaza Insider.

Donald Trump a fost achitat de Senatul american: A fost cel mai scurt proces de impeachment din istoria SUA

Senatul SUA l-a achitat pe Donald Trump in procesul in care este acuzat de instigare la insurectie, in cazul asaltului asupra Congresului din 6 ianuarie. Decizia a fost luata dupa un proces care a durat doar cinci zile. Numai 6 republicani au votat condamnarea acestuia.

Cautarile online facute de copii in vacanta de iarna: Minecraft, DIY si Donald Trump

In ciuda restrictiilor din intreaga lume, copiii au reusit sa se distreze in primul rand prin intermediul continutului de pe YouTube 21%), dar si cu jocuri 15%) - Minecraft fiind cel mai popular. intre timp, Donald Trump a fost in topul cautarilor in ceea ce priveste oamenii celebri, arata un studiu Kaspersky.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )