Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump promite sa continue sa apere maretia Americii si spune ca procesul din Senat a fost cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria tarii

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump promite sa continue sa apere maretia Americii si spune ca procesul din Senat a fost cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria tarii

Fostul presedinte american Donald Trump, achitat sambata de Senatul SUA, care l-a judecat pentru incitare la insurgenta, a promis ca va continua sa apere maretia Americii, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Diana Sosoaca, ironizata de politistul Marian Godina. Cum a luat-o peste picior dupa gafa cu Donald Trump

Desi foarte vocala si plina de verva, DIana Ivanovici Sosoaca a facut multe gafe in ultmia perioada. Efectul acestora a fost excluderea acesteia din Alianta AUR, produsa miercuri, pe 10 februarie. Imediat dupa anunt, a aparut un mesaj, presupus a fi fost scris de fostul presedinte american, Donald Trump. Numai ca s-a dovedit a fi .

SUA: Donald Trump nu va mai putea candida in 2024, considera fosta ambasadoare la ONU Nikki Haley

Donald Trump nu va putea candida pentru un mandat in 2024, a estimat fosta ambasadoare a SUA la ONU, Nikki Haley, intr-un interviu publicat vineri, deoarece acesta a lasat balta Partidul Republican prin incapatanarea cu care a refuzat sa isi recunoasca infrangerea in alegeri, transmite AFP, citata de Agerpres. Fosta guvernatoare a statului Carolina de Sud, o sustinatoare loiala a lui Donald Trump, a mai spus ca este tulburata profund de atitudinea fostului presedinte, care nu a incetat sa conteste rezultatul alegerilor din 3 noiembrie.

Donald Trump, la un pas de moarte. S-a aflat abia acum tot adevarul

Donald Trump, la un pas de moarte. S-a aflat abia acum tot adevarul despre perioada in care a fost infectat cu noul coronavirus. Desi nu a vrut sa recunoasca, la momentul respectiv, cat de grava era starea sa de sanatate, fostul lider american a trecut prin momente cumplite in octombrie 2020. Ce s-a intamplat, mai .

Diana Sosoaca, pacalita de mesajul lui Donald Trump. Postarea ei a devenit viral in Romania

Diana Sosoaca revine in atentia romanilor cu alta postare controversata. Aceasta a fost data afara din formatiunea in care activa, dar cu toate astea nimeni si nimic nu-i scapa, desi este dezamagita de atitudinea unora din fostii colegi. Diana Sosoaca, postare incredibila pe retelele de socializare. Cum a fost pacalita de mesajul lui Donald Trump? .

Donald Trump a fost achitat de Senatul american: A fost cel mai scurt proces de impeachment din istoria SUA

Senatul SUA l-a achitat pe Donald Trump in procesul in care este acuzat de instigare la insurectie, in cazul asaltului asupra Congresului din 6 ianuarie. Decizia a fost luata dupa un proces care a durat doar cinci zile. Numai 6 republicani au votat condamnarea acestuia.

Donald Trump, achitat de Senatul SUA: Fostul presedinte american scapa de punerea sub acuzare pentru incitare la insurectie Prima reactie a fostului lider de la Casa Alba

Donald Trump scapa de punerea sub acuzare pentru incitare la insurectie in contextul asaltului comis de sustinatorii sai asupra Congresului. Senatul american l-a achitat, sambata, pe fostul presedinte al SUA , .

VIDEO Senatul SUA il achita pe Donald Trump Este a doua tentativa de impeachment din partea democratilor care esueaza

Senatul SUA l-a achitat, sambata, pe fostul presedinte Donald Trump, care era acuzat de incitare la insurgenta in cel de-al doilea proces de impeachment. Votul a fost de 57 la 43, cu doar sapte republicani care s-au alaturat democratilor. Senatorii aveau nevoie de o majoritate de doua treimi pentru a-l condamna pe Trump.

Donald Trump, criticat de o membra importanta a administratiei sale: Nu cred ca poate candida la un nou mandat, a mers prea departe

Fosta ambasadoare a SUA la ONU, Nikki Haley, cunoscuta pentru loialitatea sa fata de Donald Trump, este de parere ca fostul presedinte american nu mai trebuie sa candideze pentru un nou mandat in 2024.

Donald Trump nu va mai putea candida in 2024, considera fosta ambasadoare la ONU Nikki Haley

Donald Trump nu va putea candida pentru un mandat in 2024, a estimat fosta ambasadoare a SUA la ONU, Nikki Haley, intr-un interviu publicat vineri, deoarece acesta a lasat balta Partidul Republican prin incapatanarea cu care a refuzat sa isi recunoasca infrangerea in alegeri, transmite AFP, citata de Agerpres.

Reactia lui Marian Godina la postarea Dianei Sosoaca cu un mesaj fals de sustinere de la Donald Trump

Marian Godina a reactionat la postarea senatoarei Diana Sosoaca. Celebrul politist a ironizat postarea in care senatoarea a postat un mesaj fals de sustinere de la fostul presedinte american, Donald Trump cu o postare asemanatoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )