Libnet.ro
UNICEF

16:30

Donald Trump: Rezultatele din aceasta seara sunt fenomenale. Ne pregatim de o mare sarbatoare (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump: Rezultatele din aceasta seara sunt fenomenale. Ne pregatim de o mare sarbatoare (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA in exercitiu si candidatul republicanilor pentru un nou mandat la Casa Alba, a sustinut o declaratie de presa, miercuri dimineata, in prezenta sustinatorilor si a echipei. continuă pe B1

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

ALEGERI SUA: Presedintele american Donald Trump va cere o renumarare a voturilor din statul Wisconsin

Presedintele american Donald Trump va cere o renumarare a voturilor din statul Wisconsin chiar daca rezultatele alegerilor prezidentiale ale statului nu au fost inca finalizate.

Alegeri SUA: Ce este Rust Belt si de ce statele din aceasta zona vor avea un rol decisiv la alegeri

Rust Belt reprezinta ceea ce a fost inima industriala a SUA pana in 1980 cand a intrat in declin. Presedintele Trump a resuscitat asteptarile aici in 2016, deoarece a promis sa revitalizeze regiunea in dificultate si sa creeze locuri de munca si prosperitate. Patru ani mai tarziu, aceste promisiuni sunt pe buletinul de vot pentru multi din regiune, iar sondajele ar trebui sa-l ingrijoreze pe presedintele american, scrie Thomas O Falk, pe insideover. com. Economia SUA sub Donald Trump, cateva cifre cheieTrei scenarii ale alegerilor din SUA ar putea conduce la o disputa indelungata si periculoasaPatru ani cu Donald Trump la Casa Alba: Cum arata bilantul presedintelui american.

DONALD TRUMP, DESPRE ATENTATUL DE LA VIENA: Atacurile raului trebuie sa inceteze

Presedintele american Donald Trump a denuntat pe Twitter inca un act de terorism josnic comis la Viena, unde un atentat terorist a facut doi morti luni seara, adaugand ca atacurile raului trebuie sa inceteze.

Cotat initial cu sansa a doua, Donald Trump rastoarna predictiile caselor de pariuri. Presedintele in exercitiu e favorit, desi in urma cu mai putin de 12 ore Joe Biden se afla in aceasta postura

Cotat cu sansa a doua de majoritatea institutelor de sondare a opiniei publice din Statele Unite, Donald Trump pare sa aiba in acest moment prima sansa la alegerile prezidentiale americane, aspect evidentiat.

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele Donald Trump dupa alegeri surse

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele american Donald Trump dupa alegeri, din cauza publicitatii negative de care are parte, au declarat trei oficiali bancari, transmite Reuters, citata de news. ro. Banca germana a acordat Trump Organization, grup condus in prezent de doi fii ai presedintelui american, imprumuturi in valoare de aproximativ 340 de milioane de dolari, care sunt in curs de rambursare, potrivit documentelor transmise de Donald Trump Biroului pentru Etica Guvernamentala, in luna iulie, si a unei surse din cadrul Deutsche Bank.

ALEGERI iN SUA |Analiza lui Michael Moore, unul dintre putinii care au anticipat victoria lui Donald Trump in 2016. Atat de crancena e batalia de acum

Regizorul Michael Moore, laureat cu Oscar, a fost unul dintre putinii care au anticipat victoria lui Donald Trump la alegerile prezidentiale americane din 2016. De data aceasta, el se fereste sa faca previziuni,.

Alegeri SUA 2020. Care sunt cotele lui Donald Trump si Joe Biden la casele de pariuri

Casele de pariuri il dau castigator al alegerilor prezidentiale din SUA pe candidatul democrat, Joe Biden, in prezent, cotele de pariuri nu sunt favorabile actualului presedinte al SUA, Donald Trump. O situatie.

SUA: Celebrul imunolog Anthony Fauci ar putea fi concediat de presedintele Donald Trump

Presedintele SUA, Donald Trump, a sugerat ca il va demite pe celebrul imunolog Anthony Fauci, daca va castiga un nou mandat la Casa Alba. Acesta a anuntat luni ca ar putea lua aceasta decizie in contextul in.

Donald Trump ne da sfaturi despre restrictiile din pandemie, ca a eliminat virusul in SUA

Aproximativ 9,5 milioane de persoane au fost infectate cu noul coronavirus in SUA si au decedat 237. Aceasta victorie a administratiei conduse Donald Trump se pare ca ii confera.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )