Libnet.ro
UNICEF

09:30

Scadere puternica pe Wall Street, dupa ce Donald Trump a anuntat ca intrerupe negocierile cu democratii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Scadere puternica pe Wall Street, dupa ce Donald Trump a anuntat ca intrerupe negocierile cu democratii

Indicii bursieri de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de marti in scadere puternica, dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat ca intrerupe negocierile cu palamentarii democrati referitoare la noul program de stimulare a economiei afectate de coronavirus pana dupa alegerile prezidentiale, transmite Reuters si News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Bursa de pe Wall-Street, ingropata de Donald Trump: ce au patit actiunile din cauza presedintelui SUA

La mai putin de 24 de ore dupa ce a iesit din spital, Donald Trump a reusit sa ingroape actiunile de pe Wall Street printr-un anunt incendiar. in cazul in care ai crezut ca infectarea cu.

Donald Trump a anuntat ca se simte bine si ca va pleca din spital

Presedintele Donald Trump a anuntat ca se simte foarte bine si ca va pleca din spitalul militar unde a fost tratat pentru Covid-19, in pofida unui val de infectii declansat la Casa Alba cu numai patru saptamani inainte de alegeri.

Donald Trump a anuntat ca va iesi din spital: Nu va temeti de COVID

Presedintele SUA, Donald Trump, a transmisca va iesi din spital luni la 22:30 GMT. Acesta spune oamenilorca nu trebuie sa se teama de infectia cu Covid-19 si ca se simtemai bine decat acum.

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ca se externeaza

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ca se externeaza din spital intrucat s-a vindecat de coronavirus. Liderul american a anuntat pe Twitter ca va parasi Walter Reed Medical Center la ora locala 6.

Wall Street a inchis in scadere puternica dupa ce Trump a anuntat ca intrerupe negocierile cu democratii pentru noul program de stimulare economica

Indicii bursieri de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de marti in scadere puternica, dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat ca intrerupe negocierile cu palamentarii democrati referitoare la noul program de stimulare a economiei afectate de coronavirus pana dupa alegerile prezidentiale, transmite Reuters.

Starea lui Donald Trump se imbunatateste, dar i s-a administrat un corticosteroid El a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii

Starea presedintelui Donald Trump a continuat sa se imbunatateasca, au anuntat medicii sai duminica, care au precizat insa ca nivelul de oxigen a scazut in ziua precedenta si, prin urmare, liderul american urmeaza in prezent un tratament cu steroizi, transmite dpa, citat de Agerpres. Aceasta a fost a doua scadere a nivelului de oxigen de cand presedintele s-a imbolnavit de COVID-19, dar medicii au declarat ca inca iau in calcul sa ii dea drumul din spital luni.

Donald Trump a iesit din spital. Cum a spus ca se simte dupa COVID

Au trecut cateva zile de cand Donald Trump a anuntat ca a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acum, Presedintele iese din spital. Iata cum a spus ca se simte dupa infectarea cu coronavirus.

Donald Trump ar putea fi externat luni

Medicii Sean Conley si Brian Garibaldi au declarat, duminica, la Walter Reed National Military Medical Center, ca starea presedintelui SUA, Donald Trump, se imbunatateste si ca liderul de la Casa Alba ar putea fi externat luni. Trump a avut doua episoade trecatoare de scadere a saturatiei de oxigen si a inceput tratamentul cu dexametazona, a precizat Conley, potrivit News. ro.

Cum arata Donald Trump dupa ce a luat covid-19 si s-a externat! E palid la fata si lipsit de vlaga VIDEO

Momente de maxima tensiune au avut loc in SUA, acolo unde presedintele american, Donald Trump, a fost externat din spital, desi este inca infectat cu COVID-19. Imediat dupa aparitia sa la Casa Alba, Donald Trump si-a dat jos masca pentru a putea fi fotografiat, gest aspru criticat de milioane de oameni. Cum arata Donald Trump .

Donald Trump sustine ca a declasificat documentele legate de amestecul rus in alegerile din SUA din 2016

Donald Trump a anuntat marti ca a dispus declasificarea tuturor documentelor legate de investigatiile privind amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale americane din 2016.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )