Libnet.ro
UNICEF

06:45

Donald Trump regreta adesea, prea adesea ca a postat anumite tweeturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump regreta adesea, prea adesea ca a postat anumite tweeturi

Donald Trump, care a condus tara in cei patru ani de mandat de pe Twitter, inventand astfel presedintia Twitter, ar putea sa nu mai revina pe reteaua de socializare dupa ce pleaca de la Casa Alba . continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Donald Trump recunoaste ca uneori regreta postarile sale de pe Twitter

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca uneori regreta postarile sale de pe Twitter, recunoscand ca utilizeaza impulsiv aceasta platforma si ca i-ar fi benefica o abordare mai prudenta.

America e la un pas de legea martiala. Ce a decis Donald Trump in aceste zile

Conform informatiilor publicate in presa de peste ocean, si in urma evenimentelor de pe teritoriul Americii, Trump vrea sa foloseasca legea martiala pentru terorizarea americanilor si sa fure urmatoarele alegeri. Ultimele evenimente din America forteaza mana presedintelui Trump Pe 23 iulie, primarul din Portland a fost gazat de politia secreta pe care Donald Trump i-a .

Lovitura grea pentru Donald Trump! Ce apare in sondaje

Donald Trump a primit o lovitura dura. in sondajul realizat intre 15-21 iulie a aratat ca 46% dintre alegatorii inregistrati au declarat ca il vor sustine pe Joe Biden in alegerile din 3 noiembrie, in timp ce doar 38% il vor vota pe Donald Trump. Restul electoratului, de 16%, sunt fie indecisi, fie intentioneaza sa .

Miscarea QAnon: cine sunt conspirationistii care lupta pentru realegerea lui Donald Trump

QAnon este o teorie a conspiratiei de extrema dreapta care sustine ca puteri oculte comploteaza impotriva lui Donald Trump si a SUA. Pornita de pe forumurile internetului ascuns si propagata pe retelele sociale mari de adepti numiti concomitent credinciosi, soldati digitali si cercetatori, miscarea a gasit o nisa in Partidul Republican, iar adeptii sai au aparut la marsurile lui Trump si la Casa Alba.

SUA: Donald Trump a semnat mai multe ordine pentru scaderea preturilor la medicamentele cu reteta

Donald Trump a semnat vineri patru ordine executive care vizeaza scaderea preturilor pe care americanii le platesc pentru medicamentele prescrise de medic, in conditiile in care liderul SUA incearca sa obtina realegerea pentru inca un mandat la Casa Alba si se confrunta cu critici cu privire la modul in care a gestionat pandemia de coronavirus, scrie Reuters.

Ce spun republicanii bogati care vor sa-l vada plecat pe Donald Trump de la Casa Alba

Afaceristul american Jimmy Tosh, care conduce o ferma de porci si cereale de mai multe milioane de dolari in Tennessee, este republican de cand se stie. Este un sustinator al armelor, al impozitelor mici si este de acord cu majoritatea agendei presedintelui republican Donald Trump. in schimb, Tosh contribuie financiar pentru a ajuta la infrangerea lui Trump in alegerile din noiembrie, iar cazul sau nu este singular, relateaza Reuters.

Donald Trump si Vladimir Putin au discutat despre controlul armamentelor SUA si Marea Britanie acuza Rusia ca a testat o arma antisatelit

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si omologul sau rus, Vladimir Putin, au discutat la telefon despre negocierile cu privire la controlul armamentelor. Ei au mai vorbit despre instrumententele in lupta cu.

Donald Trump anuleaza conventia republicana din Florida din cauza pandemiei de COVID-19

Presedintele Donald Trump a anuntat joi anularea organizarii conventiei republicane prevazuta sa aiba loc in Florida luna viitoare din cauza pandemiei noului coronavirus, care a depasit in SUA pragul de de patru milioane de persoane infectate, transmite AFP.

Donald Trump spune la Fox News ca a excelat la un test cognitiv si il provoaca pe Joe Biden sa-l treaca

Presedintele american Donald Trump a dezvaluit detaliile unui test cognitiv la care, spune el, a excelat si care a aratat ca are rezistenta mentala necesara pentru a conduce Statele Unite si l-a indemnat, intr-un interviu acordat Fox News, pe rivalul sau in alegerile din noiembrie Joe Biden sa faca acest test, relateaza AFP.

De ce au crescut atat de mult cazurile de COVID-19? Donald Trump vine cu explicatia

Presedintele SUA, Donald Trump, e de parere ca marea crestere a numarului de cazuri de coronavirus, in SUA, este din cauza protestelor Black Lives Matter.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )