Libnet.ro
UNICEF

23:00

Miscarea QAnon: cine sunt conspirationistii care lupta pentru realegerea lui Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Miscarea QAnon: cine sunt conspirationistii care lupta pentru realegerea lui Donald Trump

QAnon este o teorie a conspiratiei de extrema dreapta care sustine ca puteri oculte comploteaza impotriva lui Donald Trump si a SUA. Pornita de pe forumurile internetului ascuns si propagata pe retelele sociale mari de adepti numiti concomitent credinciosi, soldati digitali si cercetatori, miscarea a gasit o nisa in Partidul Republican, iar adeptii sai au aparut la marsurile lui Trump si la Casa Alba. continuă pe Adevărul

Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic

O noua decizie a fost adoptata de Guvernul Romaniei. in aceasta perioada romanii vor primi indemnizatie de somaj tehnic. Decizie de ultima ora de la Guvern! Cine sunt romanii care vor beneficia, in aceasta perioada, de somaj tehnic Ministerul Muncii a anuntat ca Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta. Angajatii sanatosi ai companiilor pentru .

Salarii majorate cu 25%. Cine sunt romanii care le vor primi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a promulgat legea, vineri seara. Ce prevede aceasta act normativ. Salariile vor fi majorate cu 25%. Care sunt romanii ce vor beneficia de aceste majorari La finele anului 2019 se prevedeau reduceri importante de fonduri pentru ministerele Sanatatii, Agriculturii sau a Dezvoltarii, dar in acelasi timp cresteri pentru Munca, Transporturi, Educatie .

Statul da 2000 de lei. Cine sunt romanii care pot primi acesti bani si in ce conditii

Apar din ce in ce mai multe proiecte, mare parte din ele avand ca tema mediul, astfel ca ministerul de resort a mai demarat un nou proiect prin care se doreste a se ajuta locuitorii din zonele montane din Romania. Statul da 2000 de lei prin proiecte initiate de Ministerul Mediului Ministrul Mediului, Costel Alexe, .

S-a decis! Romanii vor primi masti de protectie gratuite! Cine sunt cei care vor beneficia

Persoanele defavorizate vor primi cate 30 de masti gratuite pe luna. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care obliga Guvernul sa acorde masti de protectie persoanelor vulnerabile, lunar, pana la incheierea epidemiei de coronavirus.

Oligarhii vechi si noi: Cum a scapat Vladimir Putin de cei mai influenti bancheri din Rusia si cine sunt magnatii care controleaza astazi mass-media

Oligarhii au jucat un rol cheie in economia rusa in anii 90, dupa ce au profitat de crizele politice si de haosul privatizarilor in masa ce au caracterizat societatea rusa in prima faza a tranzitiei de la.

Cine sunt, de fapt, Bianca si Livian, castigatorii de la Puterea Dragostei sezonul 2. Ce secrete ascund

Bianca si Livian sunt de departe cele mai cunoscute personaje din cele doua sezoane ale emiunii. Cine sunt, de fapt, cei doi tineri care au castigat finala de la Puterea Dragostei sezonul 2? Puterea Dragostei, sezon 2: Cine sunt Bianca si Livian? Fostii iubiti au socat de-a lungul emisiunii cu contrele, despartirile si impacarile lor .

Cine sunt cei patru mari finalisti de la Puterea Dragostei. Emisiunea de la Kanal D i-a schimbat total

In ultima emisiune prezentata de Andreea Mantea, Puterea Dragostei , de la Kanal D, a avut loc nominalizarea concurentilor pentru marea finala de astazi,26 iulie. Cei patru finalisti a caror viata s-a schimbat radical dupa toata aceasta perioada petrecuta aici, de-abia asteapta sa castige suma pusa in joc. Cine sunt cei patru mari finalisti de .

Salariu de 22.000 de euro in Romania. Cine este persoana care incaseaza lunar aceasta suma

In Romania acestor zile, cand criza economica ne bate la usa iar guvernul incearca cu disperare sa tina de bani, care sunt si-asa putini, exista angajati ai statului cu salarii astronomice. Salariu de 22. 000 de euro in Romania la o companie de stat Daca nu nstiati, va spunem noio ca la Iasi exista una dintre .

Liga 2, play-off: UTA Arad vs Rapid 1-2 Giulestenii revin in lupta pentru promovare

Formatia UTA Arad a fost invinsa, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Rapid, intr-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii a II-a, in care a condus cu 1-0.

LUPTA PENTRU CAPITALA Metroul de suprafata, un proiect reincalzit de Nicusor Dan

Metroul de suprafata reprezinta una dintre solutiile viabile pentru decongestionarea traficului din Bucuresti, a afirmat, ieri, Nicusor Dan, candidatul PNL, USR si PLUS la Primaria Capitalei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )