Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cotat initial cu sansa a doua, Donald Trump rastoarna predictiile caselor de pariuri. Presedintele in exercitiu e favorit, desi in urma cu mai putin de 12 ore Joe Biden se afla in aceasta postura

B1 B1,
Cotat initial cu sansa a doua, Donald Trump rastoarna predictiile caselor de pariuri. Presedintele in exercitiu e favorit, desi in urma cu mai putin de 12 ore Joe Biden se afla in aceasta postura

Cotat cu sansa a doua de majoritatea institutelor de sondare a opiniei publice din Statele Unite, Donald Trump pare sa aiba in acest moment prima sansa la alegerile prezidentiale americane, aspect evidentiat. continuă pe B1

Donald Trump si radacinile sale germane

La sase mii de kilometri de Washington se afla comuna Kallstadt, unde au locuit bunicii lui Donald Trump. Acum patru ani, cand acesta a devenit presedintele SUA, primarul din localitate a promis ca va pune, in onoarea lui, o placa comemorativa pe casa bunicilor, insa doar cu conditia ca Trump sa faca ceva mare, pentru America si restul lumii. Cu doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale din SUA, la Kallstadt nu e nicio urma de placa comemorativa, remarca Frankfurter Allgemeine Zeitung, intr-un reportaj. Oare sloganul Make America great again nu ii este primarului de ajuns?.

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

Donald Trump, mutare bomba inainte de alegeri. Pe cine va demite daca va fi reales presedinte

Donald Trump se afla pe ultima suta de metri in campania pentru alegerile prezidentiale. Daca pana acum l-a sustinut, se pare ca Trump sugereaza ca ar dori sa il concedieze pe Fauci dupa alegeri. Donald Trump: Nu spuneti nimanui, dar o sa vedeti dupa alegeri Presedintele Donald Trump a sugerat multimii din Florida ca doreste .

Cum vrea Mircea Badea sa se imbogateasca pe seama lui Donald Trump. Pariul riscant facut acum

Este stiut faptul ca prezentatorul TV Mircea Badea joaca la pariuri cand are ocazia. Vedeta postului de televiziune Antena 3 a publicat pariul pe care la facut in lupta pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite. Cum vrea sa se imbogateasca Mircea Badea pe seama lui Donald Trump Prezentatorul de la Antena 3 si-a anuntat fanii .

DONALD TRUMP, DESPRE ALEGERILE DIN SUA: Noaptea trecuta conduceam in multe state-cheie conduse de Democrati, apoi au inceput sa dispara ca prin magie

Presedintele Donald Trump a postat pe Twitter un comentariu in care spune ca Noaptea trecuta conduceam, deseori solid, in multe state-cheie, aproape toate conduse si controlate de Democrati. Apoi, unul cate unul, au inceput sa dispara ca prin magie pe masura ce voturi-surpriza era numarate.

Jennifer Aniston l-a luat la misto pe Donald Trump. Totul a devenit viral

Jennifer Aniston l-a ironizat pe Donald Trump chiar in ziua in care americanii isi decid viitorul presedinte. Video-ul postat de celebra actrita a devenit rapid viral, iar majoritatea fanilor si sustinatorii lui Joe Biden au felicitat-o pentru curaj si pentru gandirea sa. Jennifer Aniston l-a ironizat pe Donald Trump. VIDEO Multe din persoanele publice s-au .

Dramele lui Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump. Cum i-a murit familia, membru cu membru

In acest moment toata lumea priveste spre America. La ora la care scriem acest material, America se pregateste sa-si afle noul presedinte. Candidatii, Donald Trump, la un posibil al doilea mandat, si Joe Biden vicepresedintele republican, asteapta inchiderea urnelor. Dar in timp ce se numara voturile, multa lume isi pune o intrebare. Cat de mult .

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele Donald Trump dupa alegeri surse

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele american Donald Trump dupa alegeri, din cauza publicitatii negative de care are parte, au declarat trei oficiali bancari, transmite Reuters, citata de news. ro. Banca germana a acordat Trump Organization, grup condus in prezent de doi fii ai presedintelui american, imprumuturi in valoare de aproximativ 340 de milioane de dolari, care sunt in curs de rambursare, potrivit documentelor transmise de Donald Trump Biroului pentru Etica Guvernamentala, in luna iulie, si a unei surse din cadrul Deutsche Bank.

Cum a umilit-o Donald Trump pe Nadia Comaneci. Vedeta noastra i-a dat o replica dura VIDEO

Nadia Comaneci, este in continuare una din cele mai importante ppersonalitati din gimnastica mondiala. Acum, ajunsa la 58 de ani, duce o viata frumoasa alaturi de sotul ei in Statele Unite ale Americii. in 2008, Nadia a decis sa participe in celebrul show The Apprentice, realizat de actualul presedinte american, Donald Trump. Nadia Comaneci fata-n-fata .

DONALD TRUMP, DESPRE ATENTATUL DE LA VIENA: Atacurile raului trebuie sa inceteze

Presedintele american Donald Trump a denuntat pe Twitter inca un act de terorism josnic comis la Viena, unde un atentat terorist a facut doi morti luni seara, adaugand ca atacurile raului trebuie sa inceteze.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )