Libnet.ro
UNICEF

21:15

Donald Trump risca un razboi comercial si instituie taxe pentru importurile de otel si aluminiu

România Liberă România Liberă,
Donald Trump risca un razboi comercial si instituie taxe pentru importurile de otel si aluminiu

Presedintele american, Donald Trump, a impus joi taxe pe importurile de otel si de aluminiu, ignoran. continuă pe România Liberă

Pietele actiunilor din Europa se tem de un razboi comercial cu SUA

Bursele din Europa au incheiat ultima zi a saptamanii trecute in scadere, dupa ce presedintele american Donald Trump a declarat ca razboaiele comerciale sunt bune.

Donald Trump isi indulceste tonul privind taxele vamale pe importurile de otel si aluminiu

Presedintele american, Donald Trump, si-a indulcit joi tonul cu privire la politicile comerciale ale Statelor Unite si a promis ca va da dovada de flexibilitate fata de adevaratii prieteni ai SUA in ceea ce priveste instituirea de taxe pe importurile de otel si aluminiu.

FMI AVERTIZEAZA: Nimeni nu iese CASTIGATOR intr-un RAZBOI comercial

Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar International FMI), a avertizat Statele Unite ale Americii SUA) ca nimeni nu are de castigat de pe urma unui razboi comercial. De asemenea, aceasta a.

Donald Trump, dat in judecata de o actrita porno pentru ca a incercat sa ii cumpere tacerea!

Conform BBC, presedintele Americii, Donald Trump a fost dat in judecata de catre o actrita de filme pentru adulti, Stormy Daniels, deoarece contrattul de confidentialitate pe care acesta l-a semna nu a fost semnat si de.

Donald Trump s-a intalnit cu prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu

Presedintele american Donald Trump s-a intalnit cu prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, astazi, pentru a cincea oara in ultimul an.

Donald Trump a cazut cu peste 200 de locuri in clasamentul mondial al miliardarilor realizat de revista Forbes

Donald Trump a cazut cu peste 200 de locuri in clasamentul mondial al miliardarilor realizat de revista Forbes, pe masura ce averea sa a scazut in ultimul an de la 3,5 miliarde de dolari la 3,1 miliarde, informeazaThe Telegraph. Primul loc in topul Forbes il ocupa proprietarul Amazon si The Washington Post, Jeff Bezos, cu o avere de 112 miliarde de dolari, urmat de Bill Gates, fondatorul Microsoft.

Liderii polonezi au primit interzis la Casa Alba: Ce a dus la aceasta decizie radicala a Administratiei Donald Trump

Noua lege privind Holocaustul promovata de catre Polonia a dus la ruperea legaturilor acestei tari cu Statele Unite. Liderii de la Varsovia nu se vor mai intalni cu presedintele Donald Trump si.

Donald Trump a cazut 222 de locuri in topul Forbes

Presedintele american Donald Trump a cazut 222 de locuri in topul anual Forbes al celor mai bogati oameni ai planetei, dupa ce valoarea estimata a averii sale a scazut de la 3. 5 miliarde de dolari la 3. 1 miliarde, scrie BBC.

Donald Trump, cadere drastica in topul miliardarilor din lume. Cine este singurul roman din Topul Forbes

Presedintele american Donald Trump a suferit o cadere drastica in Topul Forbes. Nu mai putin de 222 de pozitii a pierdut magnatul ca urmare a scaderii averii sale de la 3,5 miliarde la 3,1 miliarde de.

Donald Trump a coborit 222 locuri in topul miliardarilor

Conform revistei Forbes, Donald Trump a coborat 222 locuri in topul miliardarilor, cu averea sa scazand de la 3. 5 miliarde de dolari la 3. 1 miliarde. Forbes precizeaza ca motivele care au cauzat scaderea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )