Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump a semnat decretul privind reformarea politiei americane

România Liberă România Liberă,
Donald Trump a semnat decretul privind reformarea politiei americane

Presedintele SUA, Donald Trump, a semnat marti un decret prin care a ordonat o reforma limitata a fo. continuă pe România Liberă

Trump anunta un decret privind reformarea politiei americane

Donald Trump a anuntat ca urmeaza sa semneze un decret privind o reforma a politiei si ca urmeaza sa se exprime intr-o conferinta de presa cu privire la acest subiect.

Trump semneaza un ordin privind reforma politiei dupa saptamani de proteste

Presedintele Donald Trump, care se confrunta cu critici privind politicile sale si retorica care a inflamat spiritele in societate generand revolte antirasiale in Statele Unite, a semnat marti un ordin prin care a spus ca va reforma practicile politiei, pastrand legea si ordinea, potrivit AFP. Trump declarase sambata ca strangularea, o tehnica controversata folosita de unii politisti pentru a-i imobiliza pe suspecti, ar trebui sa fie de regula interzisa, dar poate fi necesara in anumite situatii. WSJ: Donald Trump pregateste trei teme principale de campanie, in contextul scaderii popularitatii .

Trump reformeaza politia americana, in urma protestelor din SUA. Se creeaza o baza de date cu politistii agresivi

Presedintele Donald Trump a semnat marti un decret privind reformarea politiei americane, in urma demonstratiilor de amploare care l-au presat sa combata brutalitatea si rasismul fortelor de ordine, transmite CNBC.

Donald Trump a respins suspiciunile privind starea sa de sanatate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, care a implinit duminica varsta de 74 de ani, a respins suspiciunile privind forma sa fizica sau eventuale probleme de sanatate, dupa aparitia unor imagini in care el este vazut coborand de pe o scena cu pasi ezitanti.

Donald Trump va semna un ordin executiv pentru reformarea politiei din SUA

Presedintele Donald Trump va semna, marti, un ordin executiv care va cauta sa imbunatateasca felul in care ofiterii de politie din SUA se comporta cu afro-americanii, dar si cu alte categorii de.

Donald Trump implineste 74 de ani. Presedintele american sarbatoreste prin marsuri de campanie

Presedintele american Donald Trump implineste azi 74 de ani, iar sustinatorii sai au fost invitati de echipa sa de campanie MAGA 2020 la marsuri pentru a-i celebra aniversarea. Donald Trump candideaza pentru un al doilea mandat in mijlocul unei crize sanitare si tulburari sociale legate de moartea unui afro-american in custodia politiei, soldate cu violente, incendieri si vandalizari in multe orase americane.

Donald Trump a implinit 74 de ani. Presedintele SUA transmite ca este in forma buna, dupa o aparitie ce a ridicat semne de intrebare privind starea sa de sanatate

Presedintele american Donald Trump, care implineste duminica varsta de 74 de ani, a respins duminica suspiciunile privind forma sa fizica sau eventuale probleme de sanatate, dupa aparitia unor imagini in care el este vazut coborand de pe o scena cu pasi ezitanti.

Cine sunt fostele sotii ale presedintelui SUA, Donald Trump

Relatia dintre presedintele SUA, Donald Trump si Melania este una extrem de mediatizata. inaintea Primei Doamne insa, Donald a mai fost casatorit de doua ori. Ivana Trump si Marla Maples sunt fostele sotii.

DONALD TRUMP: Recurgerea la imobilizare prin strangulare ar putea fi uneori necesara

Presedintele american Donald Trump a afirmat ca strangularea, o tehnica controversata folosita de unii politisti pentru a-i imobiliza pe unii suspecti, ar trebui sa fie de regula interzisa, dar ca ar putea fi necesara in anumite situatii.

Detalii explozive despre Donald Trump, dezvaluite de un membru al familiei: Cel mai periculos om din lume

Unul dintre membrii familiei presedintelui american Donald Trump a anuntat ca va publica o carte cu devaluiri in premiera despre locatarul Casei Albe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )