Libnet.ro
UNICEF

10:30

Trump anunta un decret privind reformarea politiei americane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump anunta un decret privind reformarea politiei americane

Donald Trump a anuntat ca urmeaza sa semneze un decret privind o reforma a politiei si ca urmeaza sa se exprime intr-o conferinta de presa cu privire la acest subiect. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump a semnat decretul privind reformarea politiei americane

Presedintele SUA, Donald Trump, a semnat marti un decret prin care a ordonat o reforma limitata a fo.

Trump reformeaza politia americana, in urma protestelor din SUA. Se creeaza o baza de date cu politistii agresivi

Presedintele Donald Trump a semnat marti un decret privind reformarea politiei americane, in urma demonstratiilor de amploare care l-au presat sa combata brutalitatea si rasismul fortelor de ordine, transmite CNBC.

Trump semneaza un ordin privind reforma politiei dupa saptamani de proteste

Presedintele Donald Trump, care se confrunta cu critici privind politicile sale si retorica care a inflamat spiritele in societate generand revolte antirasiale in Statele Unite, a semnat marti un ordin prin care a spus ca va reforma practicile politiei, pastrand legea si ordinea, potrivit AFP. Trump declarase sambata ca strangularea, o tehnica controversata folosita de unii politisti pentru a-i imobiliza pe suspecti, ar trebui sa fie de regula interzisa, dar poate fi necesara in anumite situatii. WSJ: Donald Trump pregateste trei teme principale de campanie, in contextul scaderii popularitatii .

Donald Trump va semna un ordin executiv pentru reformarea politiei din SUA

Presedintele Donald Trump va semna, marti, un ordin executiv care va cauta sa imbunatateasca felul in care ofiterii de politie din SUA se comporta cu afro-americanii, dar si cu alte categorii de.

Donald Trump anunta reducerea la 25.000 a numarului trupelor stationate in Germania

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat luni, la Casa Alba, ca reduce la 25. 000 numarul soldatilor americani stationati in Germania, acuzand Berlinul ca este restantier la platile catre NATO, scrie dpa, preluata de Agerpres.

SUA. Reformarea politiei, misiune imposibila?

Dupa moartea lui George Floyd, cererile pentru reforma politiei se inmultesc, dar va fi o operatiune complicata si riscanta.

Trump anunta miting electoral cu 19.000 de sustinatori pe o arena inchisa

Cu cateva luni inainte de lansarea campaniei electorale, Donald Trump intentioneaza sa-si adune sustinatorii, sambata viitoare, la o intalnire organizata intr-o arena inchisa. Expertii in sanatate publica spun ca aceasta decizie este una gresita in contextul pandemiei de Covid-19, scrie AP, citata de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )