Libnet.ro
UNICEF

19:31

Donald Trump si-a salutat sustinatorii adunati in preajma spitalului. Presedintele SUA le-a facut o vizita surpriza (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump si-a salutat sustinatorii adunati in preajma spitalului. Presedintele SUA le-a facut o vizita surpriza (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA, a parasit pentru scurt timp Centrul Medical Militar National Walter Reed, duminica,pentru a-si saluta sustinatorii adunati in preajma unitatii medicale, facandu-le cu. continuă pe B1

Donald Trump a iesit din carantina pentru a-si saluta sustinatorii adunati in fata unui spital

Expertii in medicina critica decizia lui Donald Trump de a iesi din carantina cu masina pentru a-i saluta pe sustinatorii adunati in fata spitalului unde este internat din cauza Covid-19. Exista ingrijorari ca presedintele SUA i-ar fi pus in pericol de infectare pe agentii Secret Service aflati in autovehicul, potrivit Digi24.

Donald Trump, aspru criticat dupa ce a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii. Care a fost reactia oamenilor. VIDEO

Imagini fara precedent vin din SUA, acolo unde presedintele american a iesit din spital pentru le multumi sustinatorilor adunati in fata institutiei medicale Walter Reed, acolo unde este internat. Donald Trump si-a facut aparitia la bordul unui SUV de culoare neagra, fiind insotit de un membru al echipei de securitate. Chiar daca amandoi purtau masca, .

Noi detalii despre starea de sanatate a presedintelui Donald Trump. Gestul acestuia condamnat de medici

Presedintele a parasit pentru scurt timp spitalul unde este internat pentru a-si saluta sustinatorii adunati in fata centrului medical.

Donald Trump a iesit din spital ca sa-si salute sustinatorii. Medic: O piesa de teatru, un gest nebunesc

Presedintele Donald Trump a iesit, duminica, pentru scurt timp din spitalul Walter Reed unde este internat, la bordul unei masini pentru a-si saluta sustinatorii stransi in fata institutiei. Comportamentul presedintelui a fost imediat criticat chiar de medicii care-l trateaza.

Donald Trump, criticat de medici dupa ce a parasit spitalul pentru a-si saluta sustinatorii, desi este infectat cu coronavirus

Presedintele Donald Trump a parasit duminica pentru scurt timp camera de spital de la Centrul Medical Militar National Walter Reed, unde este tratat pentru Covid-19, pentru a trece pe langa un grup de.

Starea lui Donald Trump se imbunatateste, dar i s-a administrat un corticosteroid El a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii

Starea presedintelui Donald Trump a continuat sa se imbunatateasca, au anuntat medicii sai duminica, care au precizat insa ca nivelul de oxigen a scazut in ziua precedenta si, prin urmare, liderul american urmeaza in prezent un tratament cu steroizi, transmite dpa, citat de Agerpres. Aceasta a fost a doua scadere a nivelului de oxigen de cand presedintele s-a imbolnavit de COVID-19, dar medicii au declarat ca inca iau in calcul sa ii dea drumul din spital luni.

Cine este medicul care il trateaza pe Donald Trump de COVID-19. A ingrijit si soldati romani raniti in Afganistan

Medicul personal al lui Donald Trump, Sean Conley, este ofiter al Marinei SUA. Acesta il trateaza de noul coronavirus pe presedintele SUA in cadrul spitalului militar Waler Reed. Putini sunt insa cei care stiu.

VIDEO Donald Trump incearca sa calmeze speculatiile cu privire la starea sa de sanatate. Ce spune presedintele intr-un nou mesaj

Donald Trump a transmis, sambata seara, un mesaj cetatenilor americani din biroul amenajat in incinta spitalului unde este internat, spunand ca se simte mult mai bine. inregistrarea vine dupa ce in presa americana au aparut mai multe informatii pe surse ca presedintele a avut nevoie de oxigen si ca urmatoarele 48 de ore sunt critice pentru sanatatea sa.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

Cele mai bune glume cu Donald Trump. Top 18 bancuri cu presedintele american

Donald John Trump s-a nascut pe data de 14 iunie 1946. Este un miliardar american, vedeta de televiziune, politician si actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. El a fost a fost ales al 45-lea presedinte al Statelor Unite in alegerile din 8 noiembrie 2016. Este cel mai in varsta presedinte al Statelor Unite. Donald .

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )