Libnet.ro
UNICEF

08:30

Donald Trump: Suntem pregatiti pentru orice

Antena3 Antena3,
Donald Trump: Suntem pregatiti pentru orice

Presedintele SUA, Donald Trump, a sustinut miercuri o conferinta de presa in care a anuntat ce va face America dupa atacul de noaptea trecuta lansat de Iran. continuă pe Antena3

Donald Trump, anunt dupa atacul iranian: Suntem pregatiti pentru orice

Presedintele SUA, Donald Trump, a sustinut miercuri o conferinta de presa in care a anuntat ce va face America dupa atacul de noaptea trecuta lansat de Iran.

Declaratie de razboi. Ce gest au facut iranienii pentru prima data in istorie. Raspunsul lui Donald Trump sperie intreaga planeta

Ordinul lui Trump atrage dupa el un semnal extrem de serios. Ce au facut iranienii pentru prima oara in istorie? Reactia lui Donald Trump depaseste orice imaginatie. Gestul istoric facut de iranienii Iran e gata de razboi! Acestia doresc sa razbune moartea generalului Qasem Soleimani, liderul Fortei Quds, dupa ce acesta a fost asasinat in .

VIDEO Trump, declaratii dupa atacurile asupra bazelor americane din Irak: Fortele americane sunt pregatite pentru orice, dar Iranul pare sa se retraga

Presedintele american Donald Trump a declarat, in cadrul unui discurs sustinut miercuri, la Casa Alba, ca nu exista militari americani care au murit in atacul de marti seara al Iranului asupra bazelor americane din Irak, subliniind ca fortele americane sunt pregatite pentru orice, dar ca Iranul pare sa se retraga.

CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor. Ce spune jurnalistul despre Al Treilea Razboi Mondial

Jurnalistul CTP a comentat, la Digi 24, declaratiile lui Donald Trump, in contextul atacurilor iranienilor. Cum l-a pus la zid gazetarul si ce spune despre Al Treilea Razboi Mondial? CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, episodul in care Donald Trump s-a adresat .

Fostul consilier al lui Donald Trump - dispus sa depuna marturie in procesul pentru destituirea acestuia

Fostul consilier pentru securitate nationala al lui Donald Trump, John Bolton, a declarat, luni, ca este dispus ca depuna marturie in procesul din Senat pentru destituirea presedintelui, aceasta fiind o evolutie surprinzatoare care ar putea complica disputa din ultimele saptamani referitoare la cum ar trebui sa se desfasoare procesul.

DONALD TRUMP: Cat timp voi fi presedinte, Iranului nu i se va permite sa dezvolte arma nucleara

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat, in prima declaratie de dupa atacul iranian asupra bazelor militare din Irak, ca niciun american nu a fost ranit sau ucis si a precizat ca Statele Unite vor impune noi sanctiuni economice Iranului.

DONALD TRUMP: Cat timp voi fi presedinte, Iranului nu i se va permite sa dezvolte arma nucleara

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat, in prima declaratie de dupa atacul iranian asupra bazelor militare din Irak, ca niciun american nu a fost ranit sau ucis si a precizat ca Statele Unite vor impune noi sanctiuni economice Iranului.

Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak. Donald Trump a facut acum anuntul

Iranul a atacat doua baze in Irak, care adapostesc trupe americane cu rachete miercuri dimineata, au informat presa oficiala iraniana si oficialii americani. Astfel s-a demarat ceea ce Teheranul promisese a fi represalii pentru uciderea unui comandant iranian de top. Iranul a atacat cu rachete balistice bazele militare americane din Irak Razbunarea Garzilor Revolutionare a .

Donald Trump respinge ideea retragerii trupelor americane din Irak

Retragerea trupelor americane din Irak ar fi cel mai rau lucru pentru aceasta tara, deoarece inca nu este momentul potrivit, a declarat marti seara presedintele Statelor Unite, Donald Trump, citat de agentia de presa Bloomberg.

Donald Trump, felicitat de Mark Zuckerberg: Am luat cina cu el si mi-a zis: esti numarul 1 pe Facebook

Presedintele SUA, Donald Trump, a transmis ca CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, l-a felicitat pentru ca este numarul unu pe reteaua sociala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )