Libnet.ro
UNICEF

13:30

Donald Trump sustine torturarea suspectilor de terorism prin metoda simularii de inec

România Liberă România Liberă,
Donald Trump sustine torturarea suspectilor de terorism prin metoda simularii de inec

Presedintele Donald Trump sustine in continuare tehnica de tortura a inecului aplicata pe suspectii de terorism. Presedintele SUA precizeaza ca in timpul audierilor, trebuie sa luptam impotriva focului cu foc, si sustine unele tehnici de torturare, potrivit BBC. continuă pe România Liberă

Presedintele american, Donald Trump, sustine ca a pierdut votul popular din cauza imigrantilor si a fraudarii alegerilor

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca ar fi castigat votul popular la alegerile din 2016 daca cele 3 milioane de imigranti ilegali din SUA, din cele 5 milioane existente, nu ar fi votat.

Casa Alba neaga ca proiectul de redeschidere a inchisorilor CIA ar apartine presedintelui Donald Trump

Casa Alba respinge ideea ca proiectul de ordin executiv care solicita revizuirea metodelor de interogare a suspectilor de terorism si evoca posibilitatea redeschiderii inchisorilor secrete ale CIA ar apartine administratiei Donald Trump.

Donald Trump ar putea restabili inchisorile secrete ale CIA. Romania se judeca la CEDO in privinta existentei zonelor negre pe teritoriul tarii

Presedintele american Donald Trump ar putea comanda o revizuire care ar duce la restabilirea unui program CIA pentru retinerea persoanelor suspectate de terorism in inchisori secrete, au declarat miercuri doi oficiali din SUA. Aceste inchisori, cunoscute drept zone negre, foloseau tehnici de interogare de multe ori condamnate - precum tortura. O plangere privind existenta inchisorilor secrete ale CIA si pe teritoriul Romaniei se afla la CEDO.

Premierul Marii Britanii, Theresa May, va sustine acordul nuclear cu Iranul in discutiile cu presedintele Donald Trump

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, si-a exprimat increderea in beneficiile liberului schimb si sprijinul pentru acordul nuclear incheiat cu Iranul la intalnirea pe care o va avea in aceasta saptamana cu presedintele american Donald Trump, a spus luni purtatoarea sa de cuvant.

Reactia presedintelui mexican, dupa ce Donald Trump a semnat ordinul prin care va incepe constructia zidului la frontiera cu Mexicul: in loc sa ne uneasca, ne desparte

Presedintele mexican Enrique Pena Nieto a condamnat, miercuri, decizia presedintelui american Donald Trump de a semna ordinul executiv prin care se va incepe constructia zidului la frontiera dintre Statele Unite si Mexic.

Un hacker celebru, AVERTIZARI pentru Donald Trump: Pot afla usor parola de la contul de Twitter al Presedintelui. Pentru noi e foarte usor sa facem asta

Hackerul american WauchulaGhost, cunoscut in toata lumea fiindca a spart 500 de conturi de Twitter ale unor militanti ISIS i-a transmis presedintelui SUA, Donald Trump, un mesaj prin care il.

Mesajul unui hacker celebru pentru Donald Trump: Schimba-ti setarile de securitate pe Twitter

Un hacker american celebru care se intituleaza WauchulaGhost si a spart 500 de conturi de Twitter ale unor militanti ISIS i-a transmis presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, un mesaj prin care il indeamna sa-si schimbe cat mai repede setarile de securitate de pe contul sau de Twitter, relateaza CNN.

Presedintele SUA, Donald Trump, este hotarat sa limiteze accesul imigrantilor din Siria si din alte sase state

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va semna, miercuri, mai multe ordine executive prin care va impune interdictii temporare pentru majoritatea refugiatilor din Siria si din alte sase state din Orientul Mijlociu sau din Africa .

Donald Trump nu isi va face publice declaratiile fiscale

Presedintele Donald Trump nu va publica declaratiile sale fiscale, chiar si dupa ce o auditare mentionata frecvent de el este completa, a declarat consilierul senior Kellyanne Conway, potrivit CNN. Conway a fost presata intr-un interviu sa spuna daca Casa Alba va raspunde unei petitii cu peste 200. 000 de semnaturi prin care lui Trump i se cere sa elibereze declaratiile fiscale.

Donald Trump a demisionat din Trump Organization. Fii sai se vor ocupa in continuare de afacere

Presedintele american Donald Trump a decis sa demisioneze din Trump Organization, iar cei ce vor prelua afacerea sunt fii sai, potrivit Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )