Libnet.ro
UNICEF

09:15

Presedintele american, Donald Trump, sustine ca a pierdut votul popular din cauza imigrantilor si a fraudarii alegerilor

România Liberă România Liberă,
Presedintele american, Donald Trump, sustine ca a pierdut votul popular din cauza imigrantilor si a fraudarii alegerilor

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca ar fi castigat votul popular la alegerile din 2016 daca cele 3 milioane de imigranti ilegali din SUA, din cele 5 milioane existente, nu ar fi votat. continuă pe România Liberă

Donald Trump acuza fraudele electorale si imigrantii ilegali de compromiterea votului popular

Presedintele american Donald Trump a declarat intr-o intalnire privata cu liderii Congresului ca a pierdut votul popular la alegerile din 2016 pentru ca cele 3 milioane de imigranti ilegali.

Premierul Marii Britanii, Theresa May, va sustine acordul nuclear cu Iranul in discutiile cu presedintele Donald Trump

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, si-a exprimat increderea in beneficiile liberului schimb si sprijinul pentru acordul nuclear incheiat cu Iranul la intalnirea pe care o va avea in aceasta saptamana cu presedintele american Donald Trump, a spus luni purtatoarea sa de cuvant.

Donald Trump a profitat de vizita la CIA pentru a critica presa pentru modul in care a acoperit ziua investiturii

Presedintele american Donald Trump a incercat sambata sa repare relatia tumultuoasa cu agentiile americane de spionaj, facand o vizita la sediul CIA, pentru a asigura agentii si conducerea ca ii sustine. Liderul de la Casa Alba a profitat de ocazie.

Donald Trump a demisionat din Trump Organization. Fii sai se vor ocupa in continuare de afacere

Presedintele american Donald Trump a decis sa demisioneze din Trump Organization, iar cei ce vor prelua afacerea sunt fii sai, potrivit Reuters.

Vladimir Putin il va suna pe Donald Trump in urmatoarele zile

Presedintele rus Vladimir Putin ar urma sa il sune pe presedintele american Donald Trump in urmatoarele zile pentru a-l felicita pentru preluarea functiei, a afirmat sambata purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov .

Donald Trump si Benjamin Netanyahu au purtat o discutie telefonica, pe tema acordului nuclear cu Iranul. Premierul israelian va merge, luna viitoare, in vizita la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump si premierul israelian Benjamin Netanyahu au avut, duminica, o convorbire telefonica, in cadrul careia liderul de la Casa Alba l-a invitat pe Netanyahi la Washington, luna viitoare.

SUA: Donald Trump anunta renegociera pactului NAFTA cu Mexic si Canada

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca intentioneaza sa discute in curand cu liderii din Canada si Mexic pentru renegocierea Acordului de Liber Schimb in America de Nord NAFTA),.

Donald Trump le-a raspuns celor care au protestat fata de el: De ce nu ati mers la vot?

Presedintele american Donald Trump le-a raspuns duminica milioanelor de oameni care au iesit in strada pentru a protesta fata de el, intrebandu-i de ce nu au mers la vot la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie, relateaza AFP, potrivit News. ro.

Donald Trump a semnat primul decret, impotriva legii Obamacare

Presedintele american, Donald Trump, a semnat vineri, la scurt timp dupa ce parada inaugurala s-a incheiat, un decret impotriva legii privind asigurarile de sanatate Obamacare, pe care in timpul campanie sale a promis sa o abroge.

Theresa May, primul lider strain care se va intalni cu Donald Trump

Presedintele american Donald Trumo se va intalni saptamana viitoare cu premierul britanic Theresa May, a declarat sambata purtatorul de cuvant al Casei Albe Sean Spicer, citat de Reuters. De asemenea, Trump are in vedere si o intalnire cu presedintele mexican Enrique Pena Nieto, pe 31 ianuarie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )