Libnet.ro
UNICEF

23:15

Donald Trump si Vladimir Putin au discutat despre incendiile din Siberia si legaturile comerciale

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump si Vladimir Putin au discutat despre incendiile din Siberia si legaturile comerciale

Presedintele american Donald Trump a purtat miercuri o convorbire telefonica cu omologul sau rus Vladimir Putin pentru a discuta despre incendiile de vegetatie din Siberia si despre relatiile comerciale dintre cele doua natiuni, a anuntat Casa Alba, scrie Mediafax, citand Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump i-a propus lui Vladimir Putin ajutorul sau in legatura cu incendiile din Siberia

Donald Trump i-a propus lui Vladimir Putin ajutorul sau in combaterea incendiilor uriase de padure.

VIDEO Incendiile imense din Rusia: Vladimir Putin trimite armata in Siberia, unde ard aproape trei milioane de hectare de paduri

Vladimir Putin a ordonat miercuri Armatei sa participe la lupta impotriva imenselor incendii de padure care devasteaza de saptamani intregi Siberia, distrugand milioane de hectare si acoperind orase intregi cu fum, scrie AFP.

John Bolton: Testele balistice ale Coreei de Nord nu incalca promisiunile facute lui Donald Trump

Testele balistice efectuate de Administratia de la Phenian nu incalca promisiunea pe care liderul nord-coreean Kim Jong-Un i-a facut-o presedintelui american Donald Trump privind denuclearizarea, a declarat John Bolton, consilierul prezidential american pentru Siguranta Nationala, scrie Mediafax, citand Reuters.

Donald Trump urmeaza sa viziteze Polonia

Donald Trump urmeaza sa viziteze Polonia intre 31 august si2 septembrie, si sa participe pe 1 septem.

Acuzat de rasism, Donald Trump ataca un pastor de culoare: Detesta albii si politistii!

Donald Trump l-a acuzat luni pe reverendul Al Sharpton, una dintre figurile marcante ale miscarii pentru apararea drepturilor persoanelor de culoare, ca este un escroc care detesta albii si politistii!, riscand noi acuzatii de rasism, dupa atacuri din week-end care au vizat un ales de culoare din orasul Baltimore, scrie AFP.

Donald Trump a decis inlocuirea lui Dan Coats, directorul agentiilor de informatii din SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat duminica seara ca intentioneaza sa il nominalizeze pe John Ratcliffe pentru postul de director al Comunitatii serviciilor de informatii americane, inlocuindu-l astfel de Dan Coats, care a decis sa demisioneze, informeaza site-ul Axios. com si postul CNN, scrie Mediafax.

VLADIMIR PUTIN: Rusia va continua sa construiasca o flota dotata cu capacitati unice

Marina rusa este capabila sa dea o riposta ferma oricarui agresor, a declarat duminica presedintele rus Vladimir Putin, subliniind, in acelasi timp, ca Rusia va continua sa construiasca o flota dotata cu capacitati unice, potrivit EFE, TASS si RIA Novosti.

ALERTA MONDIALA! Vladimir Putin a trimis Armata in Siberia, in lupta contra uriaselor incendii forestiere (VIDEO, FOTO)

Incendiilefac prapad in Siberia, iar emisiile de CO2 au devenit uriase, depasind orice estimare a specialistilor. Vladimir Putin a ordonat, miercuri, Armatei sa intervina in lupta contra.

VIDEO Liderul de la Belgrad i-a multumit lui Vladimir Putin pentru intarirea Armatei sarbe

Liderul Serbiei l-a laudat, luni, pe presedintele rus Vladimir Putin, pentru ca a consolidat armata statului din Balcani cu tancuri de lupta si vehicule blindate, in contextul unor temeri ale statelor vestice ca acumularea de arme ar putea ameninta pacea fragila din regiune, potrivit Associated Press.

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )