Libnet.ro
UNICEF

16:15

Donald Trump: Nu voi merge la inaugurare pe 20 ianuarie

Antena3 Antena3,
Donald Trump: Nu voi merge la inaugurare pe 20 ianuarie

Presedintele inca in exercitiu, Donald Trump, a anuntat, vineri, pe Twitter ca nu va participa la ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte. Ultimul presedinte in exercitiu al SUA care nu a participat la ceremonia de investire a succesorului sau a fost Andrew Johnson, in 1869. continuă pe Antena3

Donald Trump nu va participa la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri, intr-o postare scurta pe Twitter, ca nu va part.

Donald Trump nu va participa la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri, intr-o postare scurta pe Twitter, ca nu va part.

Liderul democratilor din Senatul SUA cere inlaturarea imediata din functie a presedintelui Donald Trump

Liderul democratilor din Senatul Statelor Unite, Chuck Schumer, a cerut joi vicepresedintelui Mike Pence sa invoce cel de-al 25-lea amendament al Constitutiei americane si sa il inlature imediat din functie pe presedintele Donald Trump, afirmand ca daca acesta nu va face acest lucru atunci Congresul al trebui sa il puna sub acuzare, transmite CNBC.

Violente la Capitoliu: Boris Johnson il condamna fara rezerve pe Donald Trump

Premierul britanic Boris Johnson a condamnat joi fara rezerve atitudinea presedintelui american Donald Trump pentru ca a incurajat violenta comisa de sustinatorii saila Capitoliu, sediul Congresului SUA, potrivit AFP.

Donald Trump anunta ca nu se va prezenta la ceremonia de investire in functie a lui Joe Biden

Presedintele in functie al Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat astazi pe Twitter, ca nu va participa la inaugurarea succesorului sau la Casa Alba in data de 20 ianuarie, incalcand una dintre cele mai vechi traditii ale republicii americane si transferului pasnic de putere.

Donald Trump promite o tranzitie ordonata catre administratia Biden: Este doar inceputul luptei noastre pentru a face America grozava din nou

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite, a promis ca va avea loc o tranzitie ordonata catre administratia Biden in 20 ianuarie, dar si-a exprimat inca o data indoielile legate de.

Donald Trump admite ca mandatul sau e incheiat si promite o tranzitie ordonata

Presedintele american Donald Trump a admis joi ca mandatul sau se incheie in 20 ianuarie si a promis o tranzitie ordonata, dupa ce Congresul a validat victoria democratului Joe Biden.

Ce a declarat Donald Trump dupa ce Congresul a validat victoria in alegeri a democratului Joe Biden

Dupa votul din Congres, Donald Trump a dat asigurari ca va fi un transfer pasnic de putere. Chiar daca nu sunt total de acord cu rezultatul alegerilor, iar faptele ma sustin, totusi va exista o tranzitie pasnica pe 20 ianuarie, a spus Trump intr-un comunicat de presa.

Conturile de Facebook si Instagram ale lui Donald Trump, blocate pe termen nedeterminat

Facebook a decis sa nu ii mai permita accesul lui Donald Trump pe platforma pana cel putin dupa investirea noului presedinte, programata pentru 20 ianuarie, a anuntat CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg.

Protestele violente din SUA, criticate dur de fostii presedinti. Cum l-au numit Barack Obama si Bill Clinton pe Donald Trump

Protestele violente organizate pe data de 6 ianuarie in capitala federala a Statelor Unite au socat intreaga planeta. Modul salbatic in care sustinatorii lui Donald Trump au patruns in interiorul Capitoliului pentru a impiedica validarea victoriei lui Joe Biden va ramane in istoria SUA. Barack Obama il critica aspru pe Donald Trump Fostii presedinti americani .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )