Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump vrea sa isi reia mitingurile de campanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump vrea sa isi reia mitingurile de campanie

Presedintele american Donald Trump vrea sa-si reia - in doua saptamani - mitingurile de campanie intrerupte din cauza epidemiei covid-19, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri SUA 2020. Trump vrea sa-si reia mitingurile de campanie. Biden s-a intalnit cu familia lui George Floyd

Presedintele american Donald Trump vrea sa-si reia - in doua saptamani - mitingurile de campanie intrerupte din cauza epidemiei covid-19, relateaza AFP. Pe de alta parte, contracandidatul sau, democratul Joe Biden, s-a intalnit si a discutat timp de peste o ora cu membri ai familiei lui George Floyd, a carui moarte, survenita in timpul unei arestari brutale, a starnit proteste violente in Statele Unite.

Donald Trump si Melania, un mariaj controversat. Cat a dat presedintele pe inelul cu care a cerut-o in casatorie

Cand vorbim despre lucruri pretioase, putem deduce ca Donald Trump isi poate permite orice, asa ca nu este de mirare ca Prima Doamna are unul dintre cele mai scumpe inele de logodna din toate timpurile. Dar puteti ghici cat a costat?.

Donald Trump ar fi fost implicat in discutii aprinse si chiar intr-o altercatie cu oficiali de top, presedintele cerand desfasurarea a 10.000 de militari

Presedintele american Donald Trump ar fi fost implicat, lunea trecuta, in discutii aprinse si chiar intr-o altercatie cu oficiali de rang inalt, el cerand desfasurarea a 10. 000 de militari in Washington D. pentru imprastierea manifestantilor anti-rasism care protestau pe strazi din cauza mortii lui George Floyd.

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat pe Twitter ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control, potrivit news. ro.

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, pe Twitter, ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control.

Mark Zuckerberg va analiza schimbari ale politicii privind continutul, care au permis mentinerea unor postari controversate ale lui Donald Trump

Directorul general al Facebook Mark Zuckerberg a anuntat vineri ca va analiza schimbari ale politicii referitoare la continut care a permis companiei sa mentina postari controversate publicate de presedintele american Donald Trump in timpul demonstratiilor recente declansate in urma mortii barbatului de culoare George Floyd, la arestarea sa de catre politisti din Minneapolis, transmite Reuters.

Donald Trump a intentionat sa desfasoare 10.000 de militari activi pentru a opri protestele

Presedintele Donald Trump a vrut ca armata sa desfasoare 10. 000 de militari activi in marile orase in timpul protestelor anti-rasism, marcate de acte de violenta si distrugere a proprietatilor publice si private, dar mai multi membri de marca ai guvernului american s-au impotrivit intr-o sedinta tensionata.

DONALD TRUMP, CRITICAT DUR DE AUTOAREA PEGGY NOONAN: Rezultatele conducerii Trump au produs revolta natiunii

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur pe Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

Donald Trump, criticat dur de autoarea Peggy Noonan: Rezultatele conduceri Trump au produs revolta natiunii

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur pe Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

Fostul secretar de stat Colin Powell il acuza pe Donald Trump ca minte tot timpul si anunta ca va vota cu Joe Biden

Fostul secretar de Stat al lui George W. Bush Colin Powell a anuntat ca va vota cu democratul Joe Biden, avertizand cu privire la pericolul unui al doilea mandat al lui Donald Trump, un presedinte care minte tot timpul, relateaza AFP. Biden ii multumeste pentru sustinere, Trump il ataca cu privire la rolul pe care l-a jucat in invadarea Irakului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )