Libnet.ro
UNICEF

08:15

NU DORMI BINE? AFLA AICI care este CEA MAI BUNA POZITIE pentru SOMN! Asta explica multe...

B1 B1,
NU DORMI BINE? AFLA AICI care este CEA MAI BUNA POZITIE pentru SOMN! Asta explica multe...

Somnul neodihnitor poate avea cauze multiple, printre care si pozitia corpului in timpul orelor de dormit. continuă pe B1

Cele mai mari vedete au pozat seminud pentru Harpers Bazaar. Care e cea mai sexy?

Fie ca vorbim despre Angelina Jolie, Demi Moore sau Sharon Stone, o multime de vedete de prima mana au acceptat, de-a lungul anilor, sa pozeze seminud pentru prestigioasa revista Harpers Bazaar! .

Exodul continua. Romania este cea mai mare sursa de forta de munca pentru UE

Exodul romanilor continua. Romania este cel mai mare exportator de forta de munca din Uniunea Europeana, arata cel mai nou raport al Comisiei Europene despre mobilitatea angajatilor din uniune.

Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie. Sotul Andreei Balan plangea si se ruga

George Burcea si-a expus dorinta lui din copilarie intr-o postare de pe instagramul sau. Sotul Andreei Balan a povestit cum plangea si se ruga din cauza abuzurilor intamplate in copilaria sa. Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie? George Burcea, actorul in varsta de 32 de ani, are o .

Putini romani stiu asta! Care a fost cea mai puternica tornada din istoria Romaniei

In Romania, tornadele sunt rare. Cea mai cunoscuta din istorie a ramas tornada de la Bretcu.

HOROSCOP. Vrei o relatie perfecta? Iata cele mai tari combinatii de zodii

Care este cea mai potrivita pereche pentru tine? Astrologii au realizat cele mai tari combinatii de zodii. Afla tie ce ti se potriveste! .

EVALUARE ARIR: Antibiotice, Banca Transilvania si Nuclearelectrica - cea mai buna comunicare cu investitorii

Antibiotice ATB), Banca Transilvania TLV) si Nuclearelectrica SNN) sunt companiile de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) care comunica cel mai bine cu investitorii, performanta evaluata prin indicatorul VEKTOR, dezvoltat de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR), potrivit rezultatelor prezentate ieri de ARIR, intr-o conferinta de presa.

Ce este Smishing, cea mai noua metoda de fraudare: cum te protejezi pe smartphone, ca sa nu pierzi bani

In materie de tehnici de fraudare, hackerii sunt mai creativi ca niciodata. Cea mai noua metoda care te-ar putea lasa fara bani direct de pe telefon este intitulata smishing si ar trebui sa.

Science Report: Fotografia cu cea mai mare rezolutie facuta vreodata Soarelui

Astronomii au pornit telescopul Daniel K. Inouye Solar DKIST din Maui, Hawaii si au facut o fotografie incredibila. in prag de nou ciclu solar, ei vor sa elucideze multe enigme, cum este cea legata de coroana solara care este de milioane de ori mai fierbinte decat suprafata astrului.

Vremea in luna februarie. Cea mai secetoasa si calduroasa luna a fost in 2019

Ultima luna calendaristica de iarna, februarie, pastreaza multe din caracteristicile lunii ianuarie, arata meteorologii. Din punct de vedere al temperaturilor, cea mai calduroasa, dar, totodata, si cea mai secetoasa luna februarie a fost cea din anul anterior.

CORONAVIRUS. Un politician italian de extrema-dreapta: Salutul fascist, cea mai buna metoda pentru a evita coronavirusul

Folosirea salutului fascist in locul traditionalelor strangeri de mana reprezinta cea mai buna metoda de prevenire a infectiilor cu noul tip de coronavirus, a declarat luni un politician italian de extrema dreapta, citat de DPA.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2961 seconds )