Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dosar penal pentru abuz in serviciu la Spitalul groazei din Resita

România Liberă România Liberă,
Dosar penal pentru abuz in serviciu la Spitalul groazei din Resita

Imaginile revoltatoare cu bolnavi infectati cu Covid-19 lasati nesupravegheati, dezbracati sau imbra. continuă pe România Liberă

Dosar penal pentru abuz in serviciu la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita

Parchetul de pe langa Judecatoria Resita a deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu dupa ce Antena 3 a difuzat imagini revoltatoare de la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita in care apar mai multi bolnavi dezbracati stand in conditii mizere.

Dosar penal pentru abuz in serviciu dupa imaginile groazei de la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita

Parchetul de pe langa Judecatoria Resita adeschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa imaginile groaznicede la Spitalul din Resita, cu bolnavi care sunt tratati.

Dosar penal deschis dupa aparitia imaginilor groazei de la Spitalul din Resita

Procurorii au deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa aparitia in spatiul public a unor imagini de la Spitalul din Resita, cu bolnavi nesupravegheati, imbracati sumar sau dezbracati.

Subiectele zilei: AstraZeneca: auto-demontarea unui vaccin datator de speranta; Cine se incalzeste pe margine pentru Ministerul Justitiei. Care sunt propunerile partidelor; Salarii uriase in spitalul groazei din Resita: peste 20.000 lei, medicii, asisten

Bolnav de COVID, Mihail Neamtu e in spital, conectat la oxigen. Acum zece zile a stat fara masca la o conferinta. Lungile escale in dezvoltarea Aeroportului Iasi pe banii UE. O poveste veche de 15 ani. Ideea modernizarii Aeroportului Iasi dateaza.

Primar condamnat pentru abuz in serviciu. Daca as avea ocazia sa ma intorc in timp as proceda la fel

Condamnat definitiv pentru abuz in serviciu, primarul transmis un mesaj oamenilor din orasul la carma caruia se afla in 2008.

O NOUA AVERTIZARE PUBLICA A COMISARULUI DUMITRU MANTU Conducerea ANPC, reclamata la DNA pentru abuz in serviciu cu privire la controlul pe creditele in CHF

Contractele de credit in franci elvetieni CHF) au avut un impact negativ extrem de puternic asupra consumatorilor din tara noastra, evidentiaza, din nou, Dumitru Mantu, functionar public in cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) - Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, intr-o noua avertizare publica.

Nelu Tataru, declaratii de ultima ora in cazul spitalului groazei din Resita. Ce amenda a primit conducerea: E un sistem de 30 de ani

Imaginile de groaza care infatisau pacienti infectati cu COVID-19, tinuti dezbracati pe holurile spitalului din Resita, au oripilat in mai putin de 24 de ore o tara intreaga. in urma reactiilor extrem de acide ale romanilor de pretudindeni, reprezentantii din Sanatate au luat masuri urgente pentru a afla care este adevarul. Cu ce suma a .

Nicolae Ciuca: Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19

Spitalul Militar din Craiova va devenicentru regional de vaccinare anti-COVID-19, a spus ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, potrivit Agerpres. Acesta a vizitat cateva sectii ale Spitalului Militar Craiova u.

NICOLAE CIUCA, MINISTRUL APARARII NATIONALE: Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19

Spitalul Militar din Craiova va fi centru regional de vaccinare anti-COVID-19, afirma ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, intr-un mesaj publicat pe Facebook.

Scandal la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti: Rudele unui pacient au aruncat cu pietre in ambulanta

Un scandal a fost provocat, duminica seara, la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti de catre rude ale unui pacient de 54 de ani, situatia fiind aplanata prin interventia jandarmilor si a trupelor speciale care au intocmit dosar penal pentru ca o persoana a avariat o ambulanta cu o piatra aruncata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )