Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dosar penal pentru un bolnav COVID-19, care a fugit din spital de trei ori intr-o singura zi

Antena3 Antena3,
Dosar penal pentru un bolnav COVID-19, care a fugit din spital de trei ori intr-o singura zi

Un barbat bolnav de COVID-19, care a fugit de trei ori intr-o singura zi din spital, este cercetat penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia a comunicat luni inregistrarea cauzei penale. continuă pe Antena3

VIDEO Un catel a fost incendiat de doi adolescenti in Buzau Marcel Vela: S-a intocmit dosar penal pentru schingiuire

Politia a deschis dosar penal pentru ranirea sau schingiuirea animalelor, dupa ce pe pe retelele sociale a aparut un clip in care cativa minori incendiaza un catel in comuna buzoiana Maracineni, a anuntat ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela.

Dosar penal pentru cantaretul de manele Dani Mocanu, dupa ce a filmat un videoclip in care apare un leu ranit si subnutrit

Politistii din Arges au anuntat deschiderea unui dosar penal dupa ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip in care apare un leu ranit si subnutrit.

VIDEO Dani Mocanu, vizat de un dosar penal dupa ce a filmat un videoclip cu un leu ranit Manelistul, mesaj catre cei care l-au reclamat: Leul traieste mai bine decat voi toti

Politia Arges a anuntat ca a deschis un dosar penal pentru rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor, dupa un val de critici in spatiul public legat de folosirea unui leu, care pare sa fie ranit, intr-un videoclip al manelistului Dani Mocanu.

Dosar penal, deschis de politisti dupa ce intr-un videoclip al lui Dani Mocanu apare un leu ranit: Reactia manelistului (VIDEO)

Politistii din Arges au deschis un dosar penal pentru pentru rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor dupa ce intr-un videclip al manelistului Dani Mocanu apare un leu ranit. Multi oameni au atras.

DNA, dosar penal in cazul containerelor achizitionate pentru suma de 6 milioane lei, instalate la Spitalul judetean Sibiu

Procurorii DNA a deschis un dosar penal in cazul containerelor achizitionate pentru pacientii Covid internati la Spitalul judetean Sibiu. Pentru achizitionarea acestora s-a platit suma de 6 milioane de lei, a.

Un barbat infectat cu coronavirus, care a fugit de trei ori in aceeasi zi din spital, s-a ales cu dosar penal. Ce pedeapsa risca

Un barbat testat pozitiv cu noul coronavirus, care a fugit de trei ori intr-o zi din spital, este cercetat penal in pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia a comunicat luni, 23 noiembrie, inregistrarea cauzei penale.

Vestea anului pentru toti cei care au cont si card bancar. Romanii doar visau la asa ceva, acum e realitate

In aceeasi saptamana in care Google a lansat Pay in Romania, o companie locala a venit cu o veste incredibila pentru toti romanii. Daca Google Pay era o solutie dorita de multi.

BAT Romania numeste o noua conducere pentru segmentul produselor care incalzesc tutunul

British American Tobacco BAT) o numeste pe Alina Campanu la conducerea categoriei de produse care incalzesc tutunul pentru regiunea Europa Centrala si de Sud. Din aceasta pozitie, Alina va conduce strategia de brand, portofoliul si platformele de marketing pentru brandul glo in Romania si Ucraina.

Bacteria pe care 1 din 2 oameni o are. E fatala daca nu o tratezi: Multi nu stiu ca o au

Din ce in ce mai multi romani ajung la medic cu probleme de sanatate care le pun viata in pericol. Specialistii iti spun care este bacteria pe care 1 din 2 oameni o are. Conform acestora, poate fi fatala daca nu este tratata la timp. Bacteria care iti poate pune sanatatea in pericol Gastroenterologul Theodor .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )