Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dosarele cu care este tinut in sah Liviu Dragnea. Ce lideri ai puterii mai au probleme

Antena3 Antena3,
Dosarele cu care este tinut in sah Liviu Dragnea. Ce lideri ai puterii mai au probleme

Sabina Iosub a prezentat in emisiunea Editie speciala care sunt dosarele cu care Liviu Drgnea este tinut in sah. Acestea sunt: Dosarul angajarilor fictive - DNA, Dosarul Teldrum - DNA, Dosarul de. continuă pe Antena3

Lovitura dura pentru Liviu Dragnea. Surse: 30 de lideri de filiale cer demisia liderului PSD

UPDATE: Numarul liderilor de filiale care cer demisia lui Liviu Dagnea ar fi ajuns la 30. Cel putin 20 de lideri de filiale PSD ar fi semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la.

Lovitura dura pentru Liviu Dragnea. Surse: 20 de lideri de filiale cer demisia liderului PSD

Cel putin 20 de lideri de filiale PSD ar fi semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, potrivit unor surse citate de.

Codrin Stefanescu, despre scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea: O bazaconie

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a catalogat, joi, drept o bazaconie scrisoarea semnata de mai multi lideri de organizatii PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea.

Apel urgent pentru Liviu Dragnea de la liderii din tara. Organizatiile PSD din Ardealsolicita convocarea rapida a unui CExN

Apel urgent de la 13 lideri din PSD, pentru Liviu Dragnea. Filialele din Ardeal ii solicita presedintelui formatiuniiconvocarea unei sedinte a CExN pentru a clarifica eventualele nemultumiri din.

Liviu Dragnea, audiat la Parchetul General

Liviu Dragnea s-a prezentat vineri seara la Parchetul General, unde este audiat in calitate de martor intr-un dosar. La intrarea in sediul Parchetului, intrebat daca este vorba de o audiere cu privire la informatiile avansate cu privire la finantarea protestelor din 10 august, acesta a spus sper ca aia e.

Liviu Dragnea anunta ca e dispus sa-si dea demisia, daca i se va cere acest lucru. Cine sunt cei care i se opun?

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa isi dea demisia, daca i se va cere acest lucru. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a facut acest anunt in sedinta la care au participat primarii de sectoare, premierul Viorica Dancila si o.

Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa demisioneze din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor

Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca! Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa demisioneze atat din fruntea partidului cat si de la sefia Camerei Deputatilor, informeaza Digi24. Acest anunt.

Veste teribila pentru Liviu Dragnea: iCCJ a terminat redactarea motivarii sentintei din dosarul angajarilor fictive. Poate incepe judecarea apelului

Liviu Dragnea este cu un pas mai aproape de primirea sentintei finale in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Completul de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a finalizat.

Ponta, noi amenintari pentru Liviu Dragnea

Victor Ponta il ameninta pe Liviu Dragnea cu noi poze care sa demonstreze ca acesta nu s-a luptat cu statul paralel. Fostul premier sustine ca liderul PSD foloseste sintagma pentru a defini toate institutiile.

Victor Ponta: Liviu Dragnea `teleormanizeaza` Romania

Victor Ponta continua seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea pe care il acuza de teleormanizarea Romaniei. De asemenea, liderul formatiunii Pro Romania sustine ministrul de Interne Carmen Dan poarta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )