Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce dotari au cele mai noi autobuze ale Clujului

Adevărul Adevărul,
Ce dotari au cele mai noi autobuze ale Clujului

Zece autobuze noi, de ultima generatie, vor intra in circulatie pe strazile Clujului alaturi de cele 40 deja cumparate in iarna. Acestea vor deservi, in principal, spune primarul orasului pe Facebook, zona industriala a Clujului, Clujana si Bulevardul Muncii. continuă pe Adevărul

TOP 25 Cele mai TARI transferuri ale verii. Ce LOVITURI au dat Barcelona, Real, City si cine e pustiul de 60 milioane euro

Vara anul 2015 este una efervescenta pe piata transferurilor iar granzii Europei si-au intarit loturile inainte sa inceapa cele mai puternice campionate ale Vestului. Senzatia verii a fost un pusti, transferat pe mai mult de 60 milioane euro.

Cele mai spectaculoase aparitii ale lui Nicole Kidman la 48 de ani

Nicole Kidman este nu doar una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, ci si un veritabil style icon. Iata cele mai spectaculoase aparitii recente ale frumoasei actrite care este intotdeauna de o eleganta rara! .

Cele mai frumoase palate din Romania

Cele mai frumoase palate din Romania. Cei mai multi dintre noi au vizitat Castelul Bran sau Castelul Peles, insa despre celelalte palate si castele mai putin cunoscute si poate mai impresionante decat cele populare putini dintre noi stiu.

Cotatia petrolului este in continua scadere. De ce pretul motorinei din Romania este printre cele mai mari din UE

Cotatia petrolului este intr-o permanenta scadere de doua luni incoace, existand rare momente de stabilitate. Si pentru ca preturile la carburanti sunt puternic influentate de cotatiile barilului de titei de pe pietele internationale, romanii se asteapta, pe buna dreptate, la ieftiniri semnificative. In ultimele doua luni, au fost operate ceva reduceri de preturi in benzinarii, insa mici comparativ cu scaderile puternice la petrol. Mai mult, pretul motorinei comercializate in Romania a ajuns sa fie printre cele mai mari din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, lucru confirmat chiar de cifre oficiale ale Comisiei Europene. Vezi in text comparatii de preturi la carburanti.

Demnitarii Romaniei au cele mai nesimtite salarii din Europa: Discrepanta dintre veniturile elitei si ale cetateanului de rand, uriasa

Politicienii romani au printre cele mai mari salarii din Europa. Comparativ cu celelalte tari din Uniunea Europeana, in Romania, dupa cresterea indemnizatilor demnitarilor, exista ce mai mare discrepanta.

Legenda semintei de grau care a scos oamenii din Pestera Meziad, una dintre cele mai mari pesteri din tara, supranumita si Catedrala subterana

Galeriile care serpuiesc in subteranele Carpatilor sunt o sursa nesecata de noi descoperiri si legende. Un astfel de loc este pestera Meziad, din Bihor, una dintre cele mai mari si mai frumoase din tara. Comparata cu o catedrala gotica subterana, pestera pare sa fi adapostit in urma cu mii si mii de ani atat ursii cavernelor, cat si oamenii primitivi care au fost scosi la lumina de o tanara pe nume Florica.

Cele mai profitabile afaceri online. Cum sa faci bani stand la calculator, cu investitii minime si distractii maxime

In toate statisticile oficiale, afacerile legate intr-un fel sau altul de internet afiseaza cele mai mari cresteri, atat la vanzari, cat si la profit. Iata cateva dintre cele mai profitabile afaceri online.

Cele mai sexy femei din lume. Cine a fost in top in ultimii 20 de ani

De la Claudia Schiffer, Gillian Anderson sau Teri Hatcher si pana la Cheryl Cole, Mila Kunis ori Jennifer Lawrence, iata care au fost cele mai sexy femei din lume in ultimii 20 de ani! .

Cele mai pesimiste zodii. Nativii care vad doar jumatatea goala a paharului

Cele mai pesimiste zodii. Modul in care percepem aumite situatii din viata de zi cu zi, intr-o maniera pozitiva sau negativa, poate fi influentat si de astre intr-o anumita masura. Prin urmare, cinci zodii se numara printre cele mai pesimiste, fiind si cele mai predispuse spre depresie.

Concerte rock 2015. Cele mai importante evenimente pana la sfarsitul anului

Pentru fanii muzicii rock mai sunt cateva evenimente importante anul acesta. Iata cateva dintre cele mai interesante concerte rock 2015 care urmeaza sa aiba loc in Romania:.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )