Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua crize ale ostaticilor, cele mai grele momente pentru Putin din timpul mandatului

B1 B1,
Doua crize ale ostaticilor, cele mai grele momente pentru Putin din timpul mandatului

Crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, cele mai grele momente din timpul mandatului presedintelui rus, Vladimir Putin, a declarat acesta. Declaratiile au fost facute pentru un documentar,. continuă pe B1

Vladimir Putin considera doua crize ale ostaticilor cele mai grele momente din timpul presedintiei

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza site-ul agentiei Sputnik, citat de Mediafax. Documentarul, intitulat Presedintele si realizat de jurnalistul rus Vladimir Soloviov, este dedicat celei de-a 15-a aniversari de la inceperea primului mandat de presedinte al lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin, despre cele mai grele momente din timpul presedintiei: Doua atacuri teroriste oribile

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza site-ul agentiei Sputnik. Doua.

Confesiunile lui Vladimir Putin despre cele mai grele momente din timpul presedintiei sale

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza site-ul agentiei Sputnik.

Care au fost cele mai grele momente din mandatele lui Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza agentia Sputnik, conform Mediafax.

Utile: 10 greseli pe care le poti face la un interviu de angajare. Cum sa le eviti; Top 9 cele mai potrivite momente pentru sex; Scapa de 10 kilograme in 12 zile cu dieta cu grapefruit

Ceaiul verde, tratament miraculos impotriva acneei. Iata cum sa-l folosesti. Contine o gramada de antioxidanti, este un diuretic extraordinar, poate ajuta la vindecarea ranilor si topeste kilogramele in plus. Limbajul trupului: 4 gesturi care tradeaza ce fel de om e. Limbajul trupului nu minte. Privind un om si fiind atent la anumite gesturi, mimici sau caracteristici, poti sa-ti dai seama ce fel de persoana este.

SAINT GOBAIN a furnizat materiale pentru unele dintre cele mai inovatoare proiecte romanesti ale anului 2014

Compania Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului durabil, ale carei vanzari provin in proportie de peste 70% din constructia si renovarea de locuinte, a furnizat in 2014 materiale pentru realizarea unora dintre cele mai moderne si inovatoare cladiri din Bucuresti, Cluj-Napoca, precum si din alte orase ale tarii, dar si a unor importante proiecte de infrastructura. Cu adevarat vizibile si indeplinind multiple functii, elementele realizate cu diferite materiale produse de Grupul Saint-Gobain din Romania au jucat un rol cheie in design-ul unora dintre cele mai elegante cladiri ale tarii: The Office Cluj-Napoca, United Business Center Cluj-Napoca, Hermes Business Campus HBC), Green Court, precum si Academia de Tenis din cadrul complexului National Arena. Materialele au fost alese de constructori si investitori datorita faptului ca produsele fabricate de Saint-Gobain au trecut testul timpului si joaca un rol important in mentinerea consumului de energie al cladirilor la un nivel minimal. De-a lungul intregii sale durate de viata, un produs Saint-Gobain va economisi de peste o suta de ori mai multa energie decat cea utilizata pentru fabricarea lui.

Tipuri de magnolii: cele mai frumoase flori ale primaverii

Exista numeroase tipuri de magnolii de care ne pot incanta privire la inceput de primavara, momentul in care magnoie, unul dintre cei mai populari arbusti din lume, infloreste. Acest arbust peren are cele mai mari flori si cele mai mari frunze individuale dintre toate tipurile de arbusti foiosi.

Fed Cup Drumul spre Grupa Mondiala: Simona Halep si Irina Begu, cele mai multe meciuri pentru Romania

Echipa Romaniei a inceput anevoiosul drum catre Grupa Mondiala a Cupei Federatiei in februarie 2014, la Budapesta, cu partidele din Grupa I Euro-africana, castigand de atunci sapte intalniri la rand, in urma carora jucatoarele tricolore au obtinut calificarea intre cele mai bune opt echipe din lume. Sportivele romane au disputat in aceasta perioada 20 de partide de simplu si patru de dublu, fara a lua in considerare doua meciuri de dublu, care s-au incheiat dupa cinci ghemuri, respectiv unul si care nu au influentat rezultatul final al intalnirilor.

Fed Cup: Romania s-a calificat dupa 34 de ani intre cele mai bune 8 echipe din lume, dupa ce Alexandra Dulgheru a adus punctul victoriei in intalnirea cu Canada

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, duminica, pe Francoise Abanda, 260 WTA, aducand Romaniei punctul victoriei in intalnirea cu Canada, scor 3-1, si calificarea pentru prima data din 1981 intre cele mai bune opt echipe feminine de tenis din lume, in Grupa Mondiala a Fed Cup. Dulgheru s-a impus, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, dupa un meci care a durat doua ore si 11 minute.

60 de ani de la moartea lui Albert Einstein. Cele mai interesante cugetari ale marelui savant

Pe 18 aprilie 1955, in urma cu fix 60 de ani, se stingea din viata unul dintre cele mai mari genii din istoria omenirii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )