Libnet.ro
UNICEF

11:15

Doua persoane au murit in urma unui accident din judetul Ialomita. Masina in care se aflau s-a ciocnit de un TIR

Antena3 Antena3,
Doua persoane au murit in urma unui accident din judetul Ialomita. Masina in care se aflau s-a ciocnit de un TIR

Doua persoane si-au pierdut viata miercuri, dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a ciocnit de un TIR. Accidentul teribil a avut loc pe DN21, la iesirea din localitatea Slobozia. continuă pe Antena3

Un roman de 29 de ani a murit in Thailanda, in urma unui accident de motocicleta

Sfarsit tragic pentru un roman de doar 29 de ani, care a murit in Thailanda, in urma unui accident de motocicleta, produs pe o sosea din provincia Phuket, o destinatie preferata de turistii.

Daune morale de 200.000 de euro pentru traumele suferite de o fetita in urma unui accident provocat de un sofer de TIR

Curtea de Apel Timisoara a emis recent sentinta finala intr-un dosar in care parintii unei fetite ranite intr-un grav accident de circulatie au cerut daune morale de doua milioane de euro: un milion de euro pentru fetita si cate 500. 000 de euro pentru fiecare dintre parinti. Judecatorii au obligat firma de asigurari sa achite 200. 000 de euro daune morale.

Sentinta dupa trei ani de la producerea unui accident mortal pe DN1. Sofer de 28 de ani din Bucuresti, condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare

Judecatoria Aiud a pronuntat prima sentinta intr-un dosar penal rezultat in urma unui accident rutier produs in decembrie 2015 pe DN1, in zona localitatii Unirea. Evenimentul rutier din urma cu trei ani s-a soldat cu decesul unei persoane, care a murit la spital dupa sase luni, perioada in care a fost in coma.

Tragedie la Colegiul National Ecaterina Teodoroiu, dupa ce o eleva de 17 ani a murit intr-un accident rutier. Copiii sunt la scoala si plang

Cristina Cojocaru, in varsta de 17 ani, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Ecaterina Teodoroiu, a decedat duminica, 10 februarie, in urma unui accident care a avut loc sambata seara pe strada Narciselor, din Targu Jiu. La volan se afla un tanar de 19 ani, care luase permisul de conducere in urma cu o saptamana.

Doua persoane, sot si sotie, au murit dupa ce masina in care se aflau a patruns pe contrasens si s-a izbit de un autotren

Doua persoane, sot si sotie, au sfarsit tragic miercuri dimineata intr-un accident rutier petrecut pe DN21. Traficul rutier a fost blocat la iesirea din localitatea Slobozia Noua spre Braila, dupa ce autoturismul cu care circulau cei doi s-a izbit violent de un autotren.

FOTO UPDATE 13 persoane au murit ntr-un accident de autocar n Macedonia de Nord

13 persoane au murit si alte zeci au fost ranite, miercuri, intr-un accident de autocar, a anuntat ministrul Sanatatii, relateaza AFP.

Accident cu doua persoane decedate, dupa ce o masina a patruns pe contrasens si s-a izbit de un autotren pe DN21

Doua persoane au sfarsit tragic miercuri dimineata intr-un accidetn rutier petrecut pe DN21. Traficul rutier a fost blocat la iesirea din localitatea Slobozia Noua spre Braila, dupa ce au autoturism s-a izbit violent de un autotren.

Epidemie de gripa. Alte doua persoane au murit. Bilantul mortilor a ajuns la 120

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 120, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Si-a pierdut mobilul in parcarea unui supermarket din Bacau. Cateva ore mai tarziu, politia ii batea la usa si o invita la sediu

Si-a pierdut mobilul dimineata in parcarea unui supermarket din Bacau. Cateva ore mai tarziu, femeia s-a trezit cu politia la usa care o invita la sediul Politiei Locale. Ce se intamplase? O batrana de.

Accident grav in Harghita. O persoana a murit, iar alte doua sunt grav ranite dupa ce o autoutilitara s-a izbit puternic de un autocamion

O persoana a murit si doua au fost ranite in urma unui accident petrecut marti seara, 12 februarie, in judetul Harghita, in evenimentul rutier fiind implicate un autocamion si o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )