Libnet.ro
UNICEF

12:30

Doua persoane, sot si sotie, au murit dupa ce masina in care se aflau a patruns pe contrasens si s-a izbit de un autotren

Adevărul Adevărul,
Doua persoane, sot si sotie, au murit dupa ce masina in care se aflau a patruns pe contrasens si s-a izbit de un autotren

Doua persoane, sot si sotie, au sfarsit tragic miercuri dimineata intr-un accident rutier petrecut pe DN21. Traficul rutier a fost blocat la iesirea din localitatea Slobozia Noua spre Braila, dupa ce autoturismul cu care circulau cei doi s-a izbit violent de un autotren. continuă pe Adevărul

Doua persoane au murit in urma unui accident din judetul Ialomita. Masina in care se aflau s-a ciocnit de un TIR

Doua persoane si-au pierdut viata miercuri, dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a ciocnit de un TIR. Accidentul teribil a avut loc pe DN21, la iesirea din localitatea Slobozia.

Accident cu doua persoane decedate, dupa ce o masina a patruns pe contrasens si s-a izbit de un autotren pe DN21

Doua persoane au sfarsit tragic miercuri dimineata intr-un accidetn rutier petrecut pe DN21. Traficul rutier a fost blocat la iesirea din localitatea Slobozia Noua spre Braila, dupa ce au autoturism s-a izbit violent de un autotren.

Epidemie de gripa. Alte doua persoane au murit. Bilantul mortilor a ajuns la 120

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 120, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Tragedie fara margini in Mehedinti. Un elev de sapte ani a murit dupa ce s-a dat jos din microbuzul scolar. Un autobuz l-a spulberat

Un elev in varsta de sapte ani a murit, miercuri, dupa ce a fost calcat de un autobuz, pe drumul comunal 64, pe raza localitatii Stejaru, comuna Corcova. Baiatul, elev la Scoala Gimnaziala Corcova,.

Caz REVOLTATOR: O pacienta a murit dupa ce a fost refuzata la consultatie de un medic (VIDEO)

O pacienta, refuzata la consultatie de un medic din Targu-Jiu, a murit intr-un spital din Craiova, unde fusese transferata, informeaza B1 TV. Specialistul de garda ar fi scris in foaia de observatie ca.

Oana Zavoranu, PRIMELE DECLARATII de dupa OPERATIE: Care e starea vedetei in acest moment

Oana Zavoranu a facut primele declaratii dupa ce a suferit o noua interventie chirurgicala. Vedeta spune ca si-a dorit aceasta schimbare. Am renuntat la silicoane. Acum am facut o liposuctie.

La 30 de ani dupa fatwa care l-a condamnat la moarte, Salman Rushdie nu mai vrea sa traiasca ascuns

Nu vreau sa mai traiesc ascuns, repeta Salman Rushdie, atunci cand cineva evoca, adeseori impotriva dorintei sale, fatwa care ii apasa pe umeri de 30 de ani, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )