Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua vinuri romanesti, incluse in topul celor mai bune 200 de vinuri din lume

B1 B1,
Doua vinuri romanesti, incluse in topul celor mai bune 200 de vinuri din lume

Doua vinuri romanesti sunt incluse intr-un top al celor mai bune 200 de vinuri din lume, realizat de cotidianul britanic Daily Mail. Ambele produse apartin Cramelor Halewood: La Umbra Merlot si Waitrose Pinot. continuă pe B1

Doua vinuri romanesti, in topul celor mai bune 200 de bauturi din lume

Intr-un top al celor mai bune 200 de vinuri publicat de cotidianul britanic Daily Mail se regasesc doua vinuri romanesti. Topul a fost realizat de Matthew Jukes, unul dintre cei mai influenti critici de vinuri din Marea Britanie.

Topul celor mai mari companii de telecomunicatii din Romania

Telekom, noua companie rezultata din fuziunea Romtelecom si Cosmote ar putea ajunge pe locul doi in topul celor mai mari companii din telecomunicatii din acest an. Cu o cifra de afacei insumata de aproximativ 4,1 miliarde de lei, noua companie ar putea depasi operatorul Vodafone daca declinul vanzarilor acestuia din urma va continua.

CM 2014. in topul celor mai rapide goluri de la Mondiale e si reusita unui roman. Americanul Brooks a visa ca va marca

Statele Unite au batut Ghana cu 2-1, iar Clint Dempsey a intrat in istoria celor mai rapide reusite de la Mondiale.

CM 2014. in topul celor mai rapide goluri de la Mondiale e si reusita unui roman. Americanul Brooks a visat ca va marca

Statele Unite au batut Ghana cu 2-1, iar Clint Dempsey a intrat in istoria celor mai rapide reusite de la Mondiale.

Topul celor mai tari reclame de la Cupa Mondiala Brazilia 2014

In afara celor 32 de echipe care vor incinge spiritele in lupta pentru castigarea titlului mondial in fotbal, o serie de reclame realizate special pentru acest moment vor condimenta si mai mult atmosfera din jurul Cupei Mondiale care are loc zilele.

Topul celor mai sexi partenere ale fotbalistilor de la Cupa Mondiala

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei mai buni fotbalisti ai lumii de a-si etala aptitudinile. in aceeasi masura, evenimentul aduce in atentia publicului iubitele si sotiile sportivilor care, de multe ori, sa capteze toata atentia.

FOTO Topul celor mai neinspirate rochii de mireasa purtate de celebritati

Alegerea rochiei de mireasa nu este lucru usor, iar lipsa de inspiratie le poate lovi chiar si pe vedete. Actrita Emma Thompson si cantareata Celine Dion sunt doar cateva dintre celebritatile care au facut alegereri nepotrivite pentru ziua nuntii.

Business Report:Scaderea CAS: Unde sta Romania in Europa la povara fiscala pe munca - TOP; Violentele din Irak imping pretul petrolului la cel mai ridicat nivel din ultimele 9 luni. Riscuri mari pentru redresarea economica globala; Topul celor mai bune f

Fondul Proprietatea aduce actionarilor, inclusiv straini, o jumatate de miliard de lei din dividendele companiilor la care detine participatii - perlele economiei. Fondul Proprietatea FP) a incheiat primele cinci luni. Paradoxul de la pompa continua. Un roman, un german si un polonez ajung la benzinarie. Cate plinuri de benzina mai pot face. Scumpirile la carburanti din ultimele doua luni au propulsat Romania noua pozitii in clasamentul european.

Cele mai bune masti naturale pentru fata

Cu toate mastile cosmetice disponibile acum prin saloanele de tratament, nimeni nu mai are chef sa isi faca singura treaba si sa incerce singura un astfel de amestec. Cu toate acestea, exista si metode simple si.

10 dintre cele mai bune hosteluri din Europa, pentru tineri

Tuturor ne place sa calatorim si sa vizitam locuri frumoase, insa nu de fiecare data dispunem de sumele de bani necesare pentru o cazare de lux si pana la urma, daca stai sa te gandesti, atata timp cat dispui de conditiile normale de confort, ce mai conteaza daca e lux sau nu. Calatoriile le facem pentru a vizita si a explora locuri noi, frumoase si interesante.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )