Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dragnea: Nu are de ce sa fie un conflict intre mine si Sorin Grindeanu. Are sustinerea mea totala

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Nu are de ce sa fie un conflict intre mine si Sorin Grindeanu. Are sustinerea mea totala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca nu are de ce sa fie un conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, informandu-l pe acesta din urma ca, impreuna cu intreg Cabinetul de ministrii, beneficiaza in continuare de sustinerea sa totala. continuă pe Adevărul

Dragnea: Nu are de ce sa fie un conflict intre mine si Sorin Grindeanu; are sustinerea mea totala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca nu are de ce sa fie un conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, informandu-l pe acesta din urma ca, impreuna cu intreg Cabinetul de ministrii, beneficiaza in.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim-ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu exista niciun conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, precizand ca decizia de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun.

Politic show: Dragnea a dezvaluit ce regret il macina;Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu: In continuare sunt articole in Codurile penale care sunt declarate neconstitutionale de Curtea Constitutionala a Romaniei;Efectele protestelor: Dragnea ramine sing

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea: Nimeni nu castiga din escaladarea acestor proteste, nimeni din Romania. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a. Dragnea asteapta reactia lui Iohannis: Daca dupa abrogarea ordonantei protestele continua, inseamna ca a fost un plan pentru proteste. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit.

Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu si actualul guvern au sustinerea mea totala. Teoretic nu avem probleme la motiunea de cenzura (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut luni o scurta declaratie de presa la finalul unui sedinte de urgenta organizata la partid, intalnire la care a participat si premierul Sorin Grindeanu si ministrul.

SORIN GRINDEANU adreseaza protestatarilor un apel la CALM: Avem nevoie de stabilitate, avem nevoie de lucruri care sa ne uneasca (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a facut, luni, apel la calm in contextul protestelor, subliniind ca incep sa devina vizibile doua tabere in randul manifestantilor si ca in Romania es.

Politia ii pazeste casa premierului Sorin Grindeanu

Politia din Caras Severin pazeste casa din Banat a premierului Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu, despre abrogarea ordonantei 13: Decizia am luat-o EU, ca premier

Seful Executivului, Sorin Grindeanu, a declarat, luni, ca decizia privind abrogarea OUG 13, a fost luata de el, ca sef al Guvernului, dupa ce a vazut semnalele date in strada, cat si cele venite din alte parti.

Sorin Grindeanu, despre posibila demitere a ministrului Justitiei: in urmatoarele doua zile, nu (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit luni, in Parlament, despre posibilitatea plecarii lui Florin Iordache de la conducerea ministerului Justitiei. Seful Guvernului a precizat ca in urmatoarele doua zile.

Sorin Grindeanu amana o posibila demitere a lui Iordache: In urmatoarele 2 zile, nu. Ulterior, dupa etapele pe care trebuie sa le trecem in Parlament, voi lua sau va lua o decizie

Premierul Sorin Grindeanu a exclus posibilitatea demiterii ministrului Justitiei Florin Iordache in urmatoarele doua zile, spunand ca va lua o decizie in acest sens, sau ministrul va lua o decizie, miercuri sau joi, dupa cele doua zile pe care membrii cabinetului le vor petrece in parlament pentru aprobarea Bugetului pe 2017 si pentru votul asupra motiunii de cenzura depusa de PNL si USR.

Sorin Grindeanu, despre proteste: Eu am vazut ca incepand de ieri incep sa devina vizibile doua tabere

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni ca la protestele din Romania incep sa devina vizibile doua tabere si a facut un apel la calm.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )