Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dragnea, la comandamentul de iarna: Nu mai exista persoane izolate care sa se afle in situatii critice (VIDEO)

B1 B1,
Dragnea, la comandamentul de iarna: Nu mai exista persoane izolate care sa se afle in situatii critice (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat, duminica, in cadrul comandamentului de iarna, ca nu mai exista persoane disparute sau oameni izolati care sa se afle in situatii critice. Suntem intr-o perioada. continuă pe B1

Mai multe persoane ramase inzapezite pe drumuri judetene din Braila au fost salvate dintre nameti

Mai multe persoane care au ramas inzapezite pe drumuri judetene din Braila, in localitatile Bordei Verde, Filipesti si Sutesti, au fost scoase din nameti, scrie Mediafax. in prezent, acestea sunt in conditii de siguranta, in timp ce mai multe drumuri judetene au fost inchise preventiv de catre autoritati.

Atac armat in Washington. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite sambata intr-un atac armat comis intr-un centru comercial situat in suburbia din nordul capitalei americane, Washington, anunta televiziunile americane, relateaza AFP.

Victor Ponta, la comandamentul de iarna: Nu exista grupuri importante de persoane blocate pe drumuri. Rog oamenii sa nu foloseasca autovehiculele (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a facut, din nou, duminica, in cadrul comandamentului de iarna, apel catre oameni sa nu foloseasca autovehiculele decat in situatii speciale. Ne confruntam cu o situatie cod rosu.

Peste 11.000 de persoane IZOLATE in judetul Prahova, din cauza conditiilor meteo

Peste 11. 000 de oameni din patru localitati din judetul Prahova sunt izolati, duminica, din cauza ca drumurile care duc spre cele patru comune sunt blocate in urma ninsorilor abundente si a viscolului. Potrivit.

incepand cu Coreea de Sud, bloatware-ul nu va mai exista pe Androide

Pentru ca este o bucurie enorma sa scapi de bloatware pe telefonul Android din dotare, sud coreeni au dat o lege in aceasta directie. Bloatware-ul este reprezentat de acele aplicatii pe care le vedeti preinstalate pe ale voastre smartphone-uri si pe care nu le puteti sterge din diverse motive. Fie ca sunt preinstalate de Google, fie ca tin de creatorul terminalului, fie de operatorul de telefonie. De cele mai multe ori, acest tip de programe sunt atat de multe, incat [].

MAI: Opt persoane, blocate in autovehicule, trenuri sau gari

Un numar de opt persoane sunt blocate, duminica, in autovehicule, trenuri sau gari, in timp ce alte 321 au fost evacuate din mijloace de transport, 63 au fost salvate si 22 asistate medical, potrivit unui bilant.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )