Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mai multe persoane ramase inzapezite pe drumuri judetene din Braila au fost salvate dintre nameti

Adevărul Adevărul,
Mai multe persoane ramase inzapezite pe drumuri judetene din Braila au fost salvate dintre nameti

Mai multe persoane care au ramas inzapezite pe drumuri judetene din Braila, in localitatile Bordei Verde, Filipesti si Sutesti, au fost scoase din nameti, scrie Mediafax. in prezent, acestea sunt in conditii de siguranta, in timp ce mai multe drumuri judetene au fost inchise preventiv de catre autoritati. continuă pe Adevărul

Au fost inchise mai multe portiuni ale unor drumuri judetene, din cauza conditiilor meteo

Reprezentantii Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maior Constantin Ene al judetului Bacau au anuntat inchiderea temporara pentru mai multe sectoare de drum.

Atac armat in Washington. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite sambata intr-un atac armat comis intr-un centru comercial situat in suburbia din nordul capitalei americane, Washington, anunta televiziunile americane, relateaza AFP.

Mai multe drumuri judetene din Bacau au fost inchise in urma avertizarii cod galben de ninsori

Mai multe sectoare de drumuri judetene din Bacau au fost inchise circulatiei, vineri seara, in urma avertizarii meteorologice de cod galben de ninsori, transmite Mediafax. Drumurile judetene Padureni -.

Falsi inspectori cautati de politisti dupa ce au inselat mai multe persoane

Dupa metoda accidentul, escrocii au ajuns sa se folosesc de numele unor functionari din cadrul Primariei Craiova, ca sa pacaleasca oamenii.

Drumuri judetene inchise circulatiei in Bacau, in urma avertizarii de COD GALBEN

Mai multe sectoare de drumuri judetene din Bacau au fost inchise circulatiei, vineri seara, in urma avertizarii meteorologice de cod galben, autoritatile incercand astfel sa previna inzapezirea.

Patru TIR-uri, un microbuz si mai multe autoturisme, blocate pe drumuri din judetul Prahova

Patru TIR-uri si trei autoturisme au ramas blocate, sambata dupa-amiaza, pe drumul national 1 A Ploiesti - Cheia - Sacele - Brasov, iar alte sase autoturisme si un microbuz s-au inzapezit pe doua drumuri judetene, scrie Mediafax.

Iata pe ce drumuri judetene s-a actionat cu material antiderapant!

Reprezentantii RegieiAutonome de Drumuri Judetene Arges spun ca pot asigura desfasurarea in bune conditii a traficului pe drumurile judetene. in toate districtele din judetul Argessunt pregatite sau, unde e cazul, folosite) utilajele si stocurile de materiale antiderapante.

Trafic paralizat din cauza viscolului in judetul Ialomita. Cinci drumuri judetene inchise de zapada

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta al judetului Ialomita informeaza faptul ca la aceasta ora, din cauza vremii nefavorabile, cinci drumuri judetene sunt inchise si 8 autoturisme blocate in nameti. in Ialomita Codul Portocaliu s-a instalat oficial de vineri noapte.

Circulatia a fost iNCHISA pe A1, A2, A3 si mai multe drumuri nationale

Circulatia a fost intrerupta pe toate cele trei autostrazi, precum si pe opt drumuri nationale, din cauza viscolului, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR),.

RESTRICTII Ministerul Transporturilor ar putea inchide mai multe drumuri nationale din cauza vremii nefavorabile

Vremea rea anuntata de meteorologi ar putea ingreuna traficul rutier pe mai multe drumuri nationale. Specialistii anunta ca in conditii meteo nefavorabile Ministerul Transporturilor are dreptul de a inchide traficul pe mai multe tronsoane. Totodata, meteorologii sfatuiesc populatia sa se aprovizioneze cu apa si mancare in cazul in care va fi emisa o avertizare de Cod rosu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )