Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, despre Iohannis: Chiar daca vorbeste rar, tot nu intelege

B1 B1,
Dragnea, despre Iohannis: Chiar daca vorbeste rar, tot nu intelege

La scoala de vara a Tineretului Social-Democrat, Liviu Dragnea s-a laudat cu performantele economice deosebite ale Romanieisub guvernarea PSD-ALDE. in acest context, el l-a ironizat pe presedintele Klaus. continuă pe B1

Liviu Dragnea il IA PESTE PICIOR pe Iohannis: Chiar daca vorbeste rar, TOT NU iNTELEGE

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit din nou, despre companiile straine care vin in Romania, context in care a lasat sa se inteleaga ca nu este de acord cu celebra expresie.

Tariceanu: N-am discutat nici oficial, nici neoficial cu lideri PSD sau Dragnea despre suspendarea lui Iohannis

Liderul ALDE Calin Popescu-Tariceanu sustine ca nu a discutat nici cu liderii PSD, nici cu Liviu Dragnea, despre o eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu respecta decizia Curtii Constitutionale cu privire la revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi.

Dragnea, despre intalnirea Lazaroiu - Tanasescu: CCR a inceput sa-i deranjeze si trebuie destabilizata pentru ca nu mai executa comenzi

Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat vineri, referindu-se la intalnirea dintre consilierul prezidential Simina Tanasescu si judecatorul constitutional Petre Lazaroiu, ca in SUA, dupa un astfel de incident, presedintele era bagat in ancheta imediat, concluzia sa fiind ca CCR a inceput sa deranjeze si trebuie destabilizata, pentru ca nu mai executa comenzi.

Putem pune LACATUL pe STATUL de DREPT si sa PLECAM ACASA! Liviu Dragnea, despre legile justitiei si Codurile penale: Mergem PANA LA CAPAT

Liderul PSD, Liviu Dragnea, pare hotarat in incercarea de punere sub control a justitiei. El a declarat, vineri, ca se va merge pana la capat cu ceea ce social-democratii si-au asumat in campania electoral.

Ion Cristoiu ULUIT de nominalizarea facuta de IOHANNIS la conducerea SIE: Odecizie inteligenta de tip Traian Basescu! incep sa am alte pareri despre Iohannis (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoriu a comentat decizia controversata a presedintelui Klaus Iohannis privindnominalizarealui Gabriel Vlase la sefia SIE, precizand ca este o mutare inteligenta care l-a.

Ion Cristoiu, ULUIT de nominalizarea facuta de IOHANNIS la conducerea SIE: Odecizie inteligenta de tip Traian Basescu! incep sa am alte pareri despre Iohannis (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoriu a comentat decizia controversata a presedintelui Klaus Iohannis privindnominalizarealui Gabriel Vlase la sefia SIE, precizand ca este o mutare inteligenta care l-a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )