Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea: Neplata contributiilor sociale de catre angajator redevine infractiune

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Neplata contributiilor sociale de catre angajator redevine infractiune

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri ca neplata contributiilor sociale ale angajatilor de catre angajatori va fi clasificata din nou despre infractiune. El a precizat ca acest lucru va fi prevazut in ordonanta care urmeaza sa fie adoptata vineri de Guvern sau daca nu, intr-o lege ulterioara. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Neplata contributiilor de catre angajator va fi infractiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca angajatorii care nu platesc contributiile angajatilor dupa intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta privind transferul acestor contributii.

Neplata contributiilor de catre angajator va fi infractiune

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, declarat astazi , dupa declaratia de ieri a presedintelui Iohannis, care a vorbit despre bulversare fiscala si mega-topaiala fiscal-bugetara, ca angajatorii care nu platesc contributiile angajatilor dupa intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta privind transferul acestor contributii in sarcina salariatilor se vor face vinovati de infractiune.

Dragnea: NEPLATA contributiilor de catre angajatori va fi INFRACTIUNE (VIDEO)

Angajatorii care nu platesc contributiile in numele angajatilor se vor face vinovati de infractiune, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea. Una dintre masurile fiscale anuntate de Guvernul Tudose es.

Liviu Dragnea: Intarzierea platii contributiilor salariatului de catre angajator va insemna infractiune

Liviu Dragnea a declarat ca intarzierea platii contributiilor salariatului de catre angajator va insemna infractiune.

Dragnea anunta re-incriminarea stopajului la sursa: neplata contributiilor de catre angajator va fi infractiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri la Parlament o modificare legislativa cu impact major: neplata de catre angajatori a contributiilor salariatilor va deveni infractiune. Dragnea a spus ca modificarea va fi facuta fie printr-o OUG, fie printr-o lege, anuntand ca exista aprobarea coalitiei de guvernare.

Trecerea contributiilor de la angajator la angajat nu va determina scaderea salariilor nete

Trecerea contributiilor de la angajator la angajat nu va determina scaderea salariilor nete, deoarece firmele se confrunta cu o lipsa de personal, a declarat, ieri, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Dragnea taie ajutoarele sociale: Sunt multi romani care pot munci, dar care se multumesc cu ajutoare sociale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat faptul ca unii romani apti de munca prefera sa ia ajutoare sociale in loc sa se angajeze, in conditiile in care tot mai multe firme se plang de lipsa fortei de munca. Liderul PSD, partid care, sociologic, este in preferintele asistatilor social, anunta ca in perioada urmatoare ca Parlamentul si Guvernul vor veni cu o solutie pentru a taia finantarea puturosilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )