Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dragnea le raspunde internautilor pe pagina sa de Facebook. Ce spune despre criza refugiatilor

România Liberă România Liberă,
Dragnea le raspunde internautilor pe pagina sa de Facebook. Ce spune despre criza refugiatilor

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a raspuns comentariilor de pe pagina sa de Facebook referitoare la criza refugiatilor, mai ales ca in urma cu cateva zile a mers chiar el in gara Keleti din Budapesta pentru a vedea exact ce se intampla. continuă pe România Liberă

Despre criza imigrantilor: cine sunt, trasee, calauze, preturi, cauze si efecte

Vasile Ernu in dialog cu Olivier Peyroux, despre criza imigrantilor. Olivier Peyroux este sociolog francez si coordoneaza un studiu in acest domeniu. Este autorul volumului Fantasies and Realities of Child Exploitation in Western Europe.

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Liviu Dragnea, despre criza refugiatilor: Este important ca noi sa nu ne pierdem umanitatea, protejand in acelasi timp Romania

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a scris luni, pe pagina personala de Facebook, ca n problema refugiatilor se impune o corectie majora a mecanismelor de gestionare a acestei crize la nivel european. De.

Predoiu, despre criza refugiatilor: Ponta si Dragnea au pus Romania intr-o situatie IMPOSIBILA

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, sustine intr-o postare pe contul sau de Facebook ca, de o saptamana, Guvernul se balbaie pe tema refugiatilor, Victor Ponta si Liviu Dragnea punand Romania intr-o situatie imposibila in Europa, prin declaratii contradictorii care starnesc stupoare la Bruxelles.

Ce m-au invatat ultimele 12 inundatii prin care am trecut despre criza refugiatilor

Cand ti se sparge conducta de apa calda de sub chiuveta de la baie, cum procedezi? Ca unul care a trecut prin vreo 12 inundatii in ultimii 10 ani, pot spune ca pasii sunt:.

Klaus Iohannis, despre criza imigrantilor. Cati refugiati ar putea sa ajunga in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, despre fenomenul migratiei si ce impact va avea acesta asupra Romaniei. Cred ca este bine sa relatez discutia despre fenomenul migratiei care a avut loc in Consiliul E.

Victor Ponta a discutat cu premierul Bulgariei despre criza refugiatilor

Cei doi premieri au vorbit si despre importanta unei decizii pozitive privind obtinerea de catre Romania si Bulgaria a primei faze a aderarii la spatiul Schengen, pentru granitele aeriene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )