Libnet.ro
UNICEF

14:00

Predoiu, despre criza refugiatilor: Ponta si Dragnea au pus Romania intr-o situatie IMPOSIBILA

România Liberă România Liberă,
Predoiu, despre criza refugiatilor: Ponta si Dragnea au pus Romania intr-o situatie IMPOSIBILA

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, sustine intr-o postare pe contul sau de Facebook ca, de o saptamana, Guvernul se balbaie pe tema refugiatilor, Victor Ponta si Liviu Dragnea punand Romania intr-o situatie imposibila in Europa, prin declaratii contradictorii care starnesc stupoare la Bruxelles. continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Victor Ponta a discutat cu premierul Bulgariei despre criza refugiatilor

Cei doi premieri au vorbit si despre importanta unei decizii pozitive privind obtinerea de catre Romania si Bulgaria a primei faze a aderarii la spatiul Schengen, pentru granitele aeriene.

Vasile Blaga, despre criza refugiatilor: Nu sunt de acord cu Traian Basescu. E nevoie de solidaritate, dar sa ne cerem si noi drepturile. Meritam sa fim stat Schengen si nu suntem (VIDEO)

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri ca nu este de aceeasi parere cu fostul presedinte Traian Basescu, care sustine ca Romania ar face o mare greseala daca ar accepta refugiatii pe teritoriul.

Viktor Orban, despre criza refugiatilor: Ungaria are cateva sute de mii de romi si nu cere distribuirea acestora in intreaga Europa

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, luni, ca ii respecta pe musulmanii din tara sa, dar nu vrea ca populatia de aceasta religie sa creasca, scrie Budapest Business Journal, citat.

Criza refugiatilor: ce planuri are guvernul roman

Premierul Victor Ponta s-a intalnit vineri, la Belgrad, cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, cei doi discutand despre criza refugiatilor si stabilind ca cele doua guverne sa se informeze reciproc si sa continue eforturile comune pentru combaterea.

Criza refugiatilor, in atentia Camerei Deputatilor. Aurescu a fost chemat la sedinta

Ministrul de externe Bogdan Aurescu a fost chremat, marti, la sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor pentru a prezenta situatia legata de criza refugiatilor .

Popularitatea Angelei Merkel scade din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel a scazut in mod abrupt, din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor din Europa, potrivit unui sondaj realizat pentru postul ARD, relateaza Mediafax.

Despre criza imigrantilor: cine sunt, trasee, calauze, preturi, cauze si efecte

Vasile Ernu in dialog cu Olivier Peyroux, despre criza imigrantilor. Olivier Peyroux este sociolog francez si coordoneaza un studiu in acest domeniu. Este autorul volumului Fantasies and Realities of Child Exploitation in Western Europe.

Surse: Romania ar urma sa primeasca in total peste 6.300 de solicitanti de azil

ACTUALIZARE 15:39 Romania ar urma sa primeasca peste 6. 300 de solicitanti de azil, conform unei noi scheme de cote pentru tarile membre stabilita de Comisia Europeana, potrivit unei surse europene citate astazi de Reuters. *ACTUALIZARE 14:45 Dragnea: Parca nu as vrea sa vad mii de imigranti pe strazile Bucurestiului *ACTUALIZARE 14:02 Tokes Laszlo: Imigrantii, un pericol la adresa identitatii Europei si a crestinismului *ACTUALIZARE 13:25 Victor Ponta a vorbit cu premierul bulgar Boiko Borisov despre criza refugiatilor *ACTUALIZARE 13:05 Angela Merkel: Afluxul de imigranti va schimba Germania *ACTUALIZARE 11:54 Nastase: Tara noastra nu trebuie sa fie afectata de valurile de imigraer.

Ponta: Azi, Romania nu poate primi mai mult de 1.500 de refugiati. CSAT decide

Victor Ponta a declarat, luni, ca sedinta CSAT in care se va discuta despre criza refugiatilor va avea loc, cel mai probabil, saptamana viitoare, cand se va decide si asupra cotei de refugiati pe care Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )