Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce DRAMA! Anuntul TRIST a fost facut! Din pacate, este vorba de indragita Mirabela Dauer...

B1 B1,
Ce DRAMA! Anuntul TRIST a fost facut! Din pacate, este vorba de indragita Mirabela Dauer...

Cantareata Mirabela Dauer a povestit ca a fost dezamagita de mai multe ori de persoane pe care le credea prietene, dar, de fapt, nu erau decat niste persoane interesate sa obtina anumite beneficii. Cred. continuă pe B1

ANUNTUL de ultima ora care face iNCONJURUL LUMII: Din pacate, este vorba despre Simona HALEP...

Simona Halep a dezvaluit, dupa meciul din turul intai de la Wimbledon, ce echipa a sustinut la Cupa Mondiala. Ea s-a declarat fan Argentinta, grupare eliminata inca din faza optimilor de finala. Favorita mea la Cupa.

Tragedie TERIBILA, fanii sunt in stare de SOC: Din pacate este vorba de indragitul Smiley... (VIDEO)

Smiley a surprins, recent, un urs care era in cautarea hranei, artistul filmand momentul si distribuind videoclipul pe retelele de socializare. Din fericire animalul era pasnic iar indragitul cantaret s-a.

AMANUNTE de ultima ora despre emisiunea Poftiti la noi: Din pacate este vorba de LIVIU VARCIU si NEA MARIN... chiar si Andrei Stefanescu a confirmat...

Liviu Varciu se va confrunta in premiera cu Nea Marin la reality-show-ul Poftiti pe la noi, amandoi avand grija de un restaurant, respectiv de o terasa. Pentru a-l infrange pe Mea Marin, Liviu a.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: Anuntul a fost facut chiar de la TRIBUNAL! Situatie grava pentru SOFERII ROMANI

Orasele germane au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului in conformitate cu normele Uniunii Europene, a anuntat in acest an Tribunalul.

DIN PACATE, nu s-a mai putut face nimic! Anuntul trist a fost facut: Este vorba de cel mai iubit concurent de la EXATLON!

Lovitura pentru fanii lui Ionut de la Exalton! Lucrurile sunt tot mai proaste in relatia fostului concurent cu logodnica acestuia Nella. Printr-un mesaj pe retelele de socializare, Nella a anuntat ca cei doi.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate, s-a intamplat! Fanii nu il vor uita NICIODATA

Din pacate starea de sanatate a lui Michael Schumacher ramane incerta dupa cinci ani de la teribilul accident de schi. Fanii pilotului camponului vor avea posibilitatea sa-si aminteasca de victoriile.

RAMAS BUN, Viorel Lis.... Din pacate, Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente c.

DEZNADEJDE? Anunt soc facut de : Din pacate am decis sa-i pun capat...

A facut marturisiri soc despre dieta stricta pe care o urmeaza, intr-o emisiuni in care a fost invitata, impreuna cu sotul ei, si cu micuta lor.

PANICA in lumea mondena! Anamaria Prodan, DE URGENTA la spital! S-a PRABUSIT pe platourile de filmare! Din pacate, vestile nu sunt DELOC bune...

Celebra impresara Anamaria Prodan a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca dupa ce i s-a facut rau la filmarile pentru emisiunea pe care o prezinta la Pro TV. Aflata la filmari langa Calarasi, Anamaria.

VESTI triste pentru Simona Halep, dupa eliminarea DUREROASA! LOVITURA cumplita pentru ROMANI! Din pacate sportiva a anuntat ca

Simona Halep a fost eliminata in turul 3 de la Wimbledon de Su-Wei Hsieh Taiwan, 48 WTA), scor 6-3; 4-6; 5-7, iar dupa meci a identifcat principalele cauze ale prestatiei slabe. Liderul mondial a declarat ca nu a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2836 seconds )