Libnet.ro
UNICEF

11:45

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

O noua tragedie zguduie muzica populara! Din nefericire, indragita cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata, la varsta de 68 de ani, in urma unor probleme cardiace. Aceasta a coordonat si. continuă pe B1

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica populara Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani. Artista a lasat in urma un gol imens, mai ales in sufletele elevilor sai. Pe langa activitatea artistica, aceasta.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! A cantat, a iubit, s-a distrat, dar a si patimit, iar la varsta de 50 de ani,.

Situatie fara precedent: un ministru din fostul cabinet al Vioricai Dancila a fost laudat de presedintele Klaus Iohannis

Situatie fara precedent: un ministru din fostul cabinet al Vioricai Dancila a fost laudat de presedintele Klaus Iohannis si de premierul Ludovic Orban. Este vorba de Ana Birchall, fosta titluara de la Justi?.

DRAMA TOTALA in muzica populara: Adio, Sofia Vicoveanca! Anuntul a iNTRISTAT toata Romania

Sofia Vicoveancaa facut dezvaluiri socante despre viata ei. indragita cantareata de muzica populara a trecut prin perioade extrem de grele. Toata lumea o stie peSofia Vicoveanca, dar.

SOC in muzica populara: CELEBRA CANTAREATA a fost INTERCEPTATA DE INTERLOPI! Dezvaluiri cutremuratoare (FOTO)

Un nou scandal in muzica populara. De aceasta data este legat de cantareata Margareta Birsan, care ar fi fost batuta si amenintata de un afacerist local. Scandalul ar fi pornit de la o bucata de.

Cutremur la PRO TV! Lacrimi amare pentru Florin Calinescu! A primit un DIAGNOSTIC teribil! Din pacate...

In spatele zambetului celebrului om de televiziune Florin Calinescu se ascunde o drama teribila. Putin sunt cei care stiu faptul ca a fost diagnosticat cu cancer de piele in urma cu mai multi.

Gabriela Firea, reactie la declaratiile lui Ludovic Orban: Este de o obraznicie fara precedent!

Primarul general al Capitalei, Gabriel Firea, a declarat, la Sinteza Zileica nu este responsabilitatea celor din PSD sa voteze Guvernul Orban, care este unGuvern al austeritatii,subliniind.

Digisport: Darren Cahill o distruge pe Simona Halep intr-un atac uluitor! Reactia fara precedent a antrenorului, dezbatuta in Australia

Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor 2019, dupa ce a fost invinsa de Karolina Pliskova, scor 0-6, 6-2, 4-6, in ultimul meci din Grupa Violet. Darren Cahill a avut o reactie dura la adresa sportivei noastre, la on-court coaching-ul din setul decisiv.

Carmen Uscatu despre numirea Adrianei Cotel manager la Fundeni: O persoana fara niciun merit, numita din pix

O persoana fara niciun merit, numita de Sorina Pintea din pix - este comentariul lui Carmen Uscatu, presedintele si fondatoarea Asociatiei Daruieste Viata, care construieste primul spital din Romania dedicat copiilor bolnavi de cancer, dupa ce Adriana Cotel, considerata o apropiata a lui Darius Valcov, cu CV incert, a fost numita luni de Sorina Pintea manager al Institutului Fundeni din Bucuresti, in locul medicului Alina Tanase.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )