Libnet.ro
UNICEF

12:00

Drama momentului! Andreea Marin, in lacrimi: Din pacate este vorba de cinci, sase operatii...

B1 B1,
Drama momentului! Andreea Marin, in lacrimi: Din pacate este vorba de cinci, sase operatii...

Andreea Marin a participat recent la um eveniment dedicat femeilor bolnave de cancer. Vedeta a facut un exercitiu cu una dintre cele care s-au luptat cu aceasta boala crunta. Andreea a mers la eveniment purtand o. continuă pe B1

Sunt conectata la aparate: Din pacate este adevarat... Anuntul trist despre Andreea Marin a fost facut...

Andreea Marin a ajuns pentru a treia oara la doctor, in urma cu o saptamana. Problemele cu inima s-au agravat pentru fosta prezentatoare de la TVR. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat pr.

Vestea trista a fost facuta: Din pacate este vorba de celebrul Marilyn Manson. Totul s-a intamplat pe scena. Mii de fani sunt in lacrimi... (VIDEO)

Celebrul cantaret Marilyn Manson si-a incheiat brusc un concert pe care il sustinea la Cynthia Woods Mitchell Pavilion din Texas, sambata seara, dupa ce i s-a facut rau pe scena. Potrivit presei.

Da, este adevarat! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Cantaretul Paul Surugiu, cunoscut ca Fuego, a dezvaluit ca se confrunta cu probleme de inima, la fel ca si regretatul sau tata. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune,.

Vestea soc care bulverseaza lumea mondena: Din pacate este vorba de indragitul designer Catalin Botezatu...

Designerul Catalin Botezatu are probleme de sanatate. Pana la varsta de 51 de ani, acesta a suferit trei preinfarcturi si are montate la inima cinci stenturi. Astfel, el sustine ca este recunoscator ca se tr.

PANICA TOTALA pentru Andreea Marin: Nu stiam cat e de GREU...

Andreea Marin, coplesita de emotie! Fiica ei a participat, de curand, la primul concurs de cultura generala organizat la Barcelona. Vedeta a marturisit ca nu stia cat este de greu pentru un parinte sa.

Rasturnare de situatie: De ce a aparut Andreea Marin purtand o masca neagra din dantela! Fanii au fost luati prin surprindere... (FOTO)

Andreea Marin si-a surprins fanii cu o aparitie misterioasa la Venetia. Vedeta a purtat o tinuta neagra la care a asortat o masca din dantela si s-a fotografiat in fermecatorul oras italian. Iar.

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL TRIST: Este vorba de fostul primar Viorel Lis... Sotia sa, Oana Lis, e DEVASTATA...

Momente grele pentru ViorelLis. Fostul edil al Capitalei a fost internat mai mult timp la o clinica bucuresteana, dar, din pacate, de cand s-a intors de la spital, el se confrunta cu noi.

Nu mai e niciun dubiu! ANUNT DEVASTATOR pentru fanii lui Michael Schumacher. Din pacate, fostul pilot ...

Din pacate, vestile nu sunt deloc bune in privinta starii de sanatate a lui Michael Schumacher. in ultima vreme au circulat mai multe zvonuri despre starea fostului pilot, dar ceea ce este cert e faptul ca.

Caru' cu vedete: Ce palate au vedetele pe malul Lacului Snagov; Cum priveste Fuego viata la 42 de ani. Tristetile mi-au lasat urme pe chip, dar ascult marea si cnt; Asa arata Andreea Marin fara rochia de Zna a Surprizelor

Iulia Albu a vorbit despre centimetrii lui Dorian Popa: Arata fix ca o trufa rasa peste o mamaliga. Fashion editor-ul l-a luat in colimatoriu, dupa ce l-a comparat cu Alex Velea si Victor Slav in legatura cu centimetri pe care ii au la brand. Andreea Mantea a intrat in reparatii inainte de noua emisiune. Acum pot sa zambesc larg. Andreea Mantea si-a reparat dintii inainte de noua emisiune de la Kanal D.

Din pacate, incepem ziua cu o veste trista: Este vorba de indragitul artist Stefan Banica jr...

Stefan Banica jr nu mai castiga din muzica la fel de bine cum o facea in trecut. Firma sa prin care isi desfasoara activitatile artistice a inregistrat cel mai mic profit de la infiintare, potrivit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )