Libnet.ro
UNICEF

10:00

Drama necunoscuta din viata Gabrielei Firea: Tata ne batea si pe noi, copiii, si pe mama

Playtech Playtech,
Drama necunoscuta din viata Gabrielei Firea: Tata ne batea si pe noi, copiii, si pe mama

Gabriela Firea este un personaj controversat pe scena politca din Romania, dar si in viata cetatenilor din Capitala, unde este primar general din anul 2016. Cu toate acestea, Gabriela Firea a ales sa fie discreta cu privire la mai multe aspecte din viata sa personala. De pilda, Gabriela Vranceanu Firea a avut o copilarie foarte . continuă pe Playtech

Fondatoarele Asociatiei Daruieste Viata comenteaza afirmatia Gabrielei Firea

Fondatoarele Asociatiei Daruieste Viata, care construieste un spital in Bucuresti, au comentat, afirmatia Gabrielei Firea potrivit careia si ea ar fi avut o contributie la aceasta investitie, punand la dispozitie terenul, in valoare de un milion de euro. Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu spun ca, potrivit extrasului de carte funciara, terenul apartine statului roman, iar Gabriela Firea nu are niciun fel de contributie. Chiar daca Primaria Capitalei ar fi pus la dispozitie terenul, pentru ca nu ni l-a dat nimeni, asta nu este un merit, a spus Oana Gheorghiu, precizand ca Gabriela Firea nu este stapana acestui oras si este doar un administrator.

Nicusor Dan, in direct pe B1 TV: Principala problema a Gabrielei Firea este ca n-a facut cam nimic Ce spune deputatul despre clinciul Primariei Capitalei cu Daruieste Viata si despre Vlad Voiculescu (VIDEO)

Deputatul Nicusor Dan, ales candidat al USR la Primaria Capitalei in 2020, a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca principala problema a Gabrielei Firea este ca n-a facut cam nimic pe.

Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu. Ce le-a marturisit artistul apropiatilor, inainte de a muri. Era marea lui dorinta

Drama lui Mihai Constantinescu. Regretatul cantaret si compozitor a murit, marti, 29 octombrie. Odata cu trecerea sa intr-un loc fara anotimpuri, oamenii dragi au rememorat si discutii cu artistul, purtate inainte de a pleca dintre noi. Drama necunoscuta a lui Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu s-a stins, marti, 29 octombrie, in urma unei incercate suferinte.

CTP, mesaj dur la adresa Gabrielei Firea: in spatele zambetelor dulceag-otravitoare se ascunde o vulgaritate fara limite

Gazetarul CTP a avut un mesaj dur la adresa primarului general al Capitalei Gabriela Firea, dupa declaratiile facute de aceasta despre spitalul pentru copiii bolnavi de cancer construit de doua romance cu banii adunati din donatii. CTP, mesaj dur la adresa Gabrielei Firea Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit in emisiunea Adriana Nedelea LA FIX .

Mihaela si Simona, femeile din viata lui Mihai Constantinescu, intelegere secreta. Ce au decis, la scurt timp de la moartea artistului

Mihaela si Simona, femeile din viata lui Mihai Constantinescu, au fost unite de trecerea in nefiinta a marelui artist. Cele doua au purtat un dialog la Spitalul Floreasca in seara in care acesta acesta a murit si au cazut de comun acord sa imparta cheltuielile pentru inmormantare. Femeile din viata lui Mihai Constantinescu, unite de .

Theodor Stolojan si Petre Roman, surprinsi in plina strada. Ce fac cei doi, dupa ce au iesit din viata politica

Theodor Stolojan, prim-ministru al Romaniei din partea FSN intre 1991 si 1992, si Petre Roman, prim-ministru al Romaniei intre 1989 si 1991, au fost surprinsi in plina strada. Cu totii stim ca au iesit de ceva vreme din viata politica, dar ce fac acum? Theodor Stolojan si Petre Roman au fost surprinsi de fotoreporteri Economistul .

Adela Popescu, prima reactie dupa ce s-a stins din viata Mihai Constantinescu. Imagine nemaivazuta de fani cu vedeta PRO TV si mentorul ei

Vestea socanta ca Mihai Constantinescu nu mai este printre noi a lasat in lacrimi o tara intreaga. Poate putini au stiut, dar artistul i-a fost mentor Adelei Popescu. Iata legatura dintre ei si ultimul mesaj de adio al prezentatoarei de televiziune catre regratatul solist. Adela Popescu, reactie dupa decesul lui Mihai Constantinescu Adela Popescu este .

Mihai Constantinescu a murit. Iubirile din viata regretatului artist

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani. S-a stins din viata marti seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Bogdan.

Sotia lui Mircea Dinescu a incetat din viata. Masa Dinescu avea 58 de ani

Sotia poetului Mircea Dinescu, Masa Dinescu, a incetat din viata la 58 de ani in noaptea de luni spre marti. Doamna Dinescu suferea de o boala necrutatoare. Masa Dinescu era una dintre cele mai apreciate.

Actrita Ema Vetean a incetat din viata la 38 de ani. Familia a acceptat sa-i doneze organele. Ema salveaza cinci vieti

Teatrul romanesc este lovit de o noua tragedie. O actrita tanara, talentata a incetat din viata. Ema Vetean era actrita la Teatrul National Radu Stanca din Sibiu si avea 38 de ani. Doar 38 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )