Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mihaela si Simona, femeile din viata lui Mihai Constantinescu, intelegere secreta. Ce au decis, la scurt timp de la moartea artistului

Playtech Playtech,
Mihaela si Simona, femeile din viata lui Mihai Constantinescu, intelegere secreta. Ce au decis, la scurt timp de la moartea artistului

Mihaela si Simona, femeile din viata lui Mihai Constantinescu, au fost unite de trecerea in nefiinta a marelui artist. Cele doua au purtat un dialog la Spitalul Floreasca in seara in care acesta acesta a murit si au cazut de comun acord sa imparta cheltuielile pentru inmormantare. Femeile din viata lui Mihai Constantinescu, unite de . continuă pe Playtech

Putini romani stiu asta! Care a fost cea mai mare drama din viata lui Mihai Constantinescu!

Toata lumea il vedea pe Mihai Constantinescu tot timpul cu zambetul pe buze, insa indragitul artist ascundea o drama pe care o va lua dupa el in mormant si de care rareori a vorbit, in spatiul.

Ce mesaj apare pe crucea lui Mihai Constantinescu. Gestul emotionant pe care l-a facut sotia artistului

Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum, joi, fiind inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar, din Capitala. Funeraliile au fost organizate de catre Simona Secrier, sotia regretatului cantaret si compozitor. Artistul a incetat din viata marti, la varsta de 73 de ani, fiind internat la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa o suferinta cardiaca de cateva .

Sfasiata de durere. Ce a facut Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, la cateva ore dupa moartea lui

Mihai Constantinescu este plans de o tara intreaga. Dupa ce zilele trecute Tamara Buciuceanu a lasat romanii in lacrimi, acum decesul lui Constantinescu ofera alte clipe grele. Familia atistului era pregatita de cele mai rele vesti, dat fiind faptul ca se afla internat in spital deja de luni bune. Ce a facut Simona Secrier la .

Ultimele cuvinte rostite de fosta sotie a lui Mihai Constantinescu catre artist: I-am spus ca sunt recunoscatoare pentru tot ce mi-a daruit

Mihaela Constantinescu 59 de ani), fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, a dezvaluit ce i-a spus artistului inainte ca acesta sa moara si a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu marele cantaret.

Ultimele cuvinte pe care i le-a spus fosta sotie lui Mihai Constantinescu. Ne auzea pentru ca ne vorbea cu ochii

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu a vorbit la emisiunea Rai da Buni, de la Antena Stars, despre cat de afectata este demoartea solistului. Mihaela Constantinescu a dezvaluit, printre altele, care au fost.

Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului. M-am ratacit pe acest pamant!

Sotia lui Mihai Constantinescu a oferit primele declaratii, de la moartea artistului. Simona Secrier a facut marturisiri cutremuratoare, marcand astfel o prima reactie, dupa trecerea in nefiinta a indragitului compozitor si cantaret. Acesta s-a stins marti seara, la Spitalul Floreasca din Capitala. Reactia sotiei lui Mihai Constantinescu, dupa moartea artistului Simona Secrier, sotia regretatului Mihai .

SFASIETOR! Primele imagini de dupa moartea lui Mihai Constantinescu au iNGROZIT internetul. Femeile pe care le-a iubit artistul s-au CUTREMURAT de DURERE, la usa salonului (GALERIE FOTO-VIDEO)

Durere de nedescris pentru familia lui Mihai Constantinescu. Artistulsi-a dat ultima suflare,marti seara,.

SFASIETOR! Primele imagini de dupa moartea lui Mihai Constantinescu au iNGROZIT internetul. Femeile pe care le-a iubit artistul s-au CUTREMURAT de DURERE, la usa salonului (GALERIE FOTO-VIDEO)

Durere de nedescris pentru familia lui Mihai Constantinescu. Artistulsi-a dat ultima suflare,marti seara,.

A murit Mihai Constantinescu. Artistul avea 73 de ani si era internat la Floreasca

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, din cauza unor complicatii la inima. Artistul facuse doua infarcturi care i-au agravat starea si a trebuit sa fie internat la Terapie Intensiva, la Spitalul Floreasca din Capitala. Mihai Constantinescu a fost internat luni seara, 13 mai, la acest spital, dupa ce sotia acestuia, Simona Secrier, l-a .

Adela Popescu, prima reactie dupa ce s-a stins din viata Mihai Constantinescu. Imagine nemaivazuta de fani cu vedeta PRO TV si mentorul ei

Vestea socanta ca Mihai Constantinescu nu mai este printre noi a lasat in lacrimi o tara intreaga. Poate putini au stiut, dar artistul i-a fost mentor Adelei Popescu. Iata legatura dintre ei si ultimul mesaj de adio al prezentatoarei de televiziune catre regratatul solist. Adela Popescu, reactie dupa decesul lui Mihai Constantinescu Adela Popescu este .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )