Libnet.ro
UNICEF

07:45

DSU, despre efectele gazelor folosite in Piata Victoriei: Prezentarea la medic a celor expusi la substante lacrimogene, necesara doar atunci cand apar simptome ingrijoratoare

B1 B1,
DSU, despre efectele gazelor folosite in Piata Victoriei: Prezentarea la medic a celor expusi la substante lacrimogene, necesara doar atunci cand apar simptome ingrijoratoare

Departamentul pentru Situatii de Urgenta reactioneaza la cinci zile dupa violentele de vineri din Piata Victoriei si vine cu precizari cu privire la efectele pe care le au gazele lacrimogene folosite de. continuă pe B1

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, astazi, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata interventia sub supravegherea unui procuror militar care a fost in piata, conform News.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat marti, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata.

Jandarmeria, precizari despre gazele lacrimogene din Piata Victoriei

Gazele iritant lacrimogene folosite de Jandarmeria Romana in diferite dispozitive sunt achizitionate exclusiv de la producatori autorizati si certificati conform legii, iar aceste substante sunt folosite de.

Zeci de persoane s-au prezentat la spital cu stari de rau din cauza gazelor inhalate in Piata Victoriei

Zeci de persoane care au participat pe 10 august la protestul din Piata Victoriei s-au prezentat, saptamana aceasta, la Spitalul Floreasca din Capitala, pentru analize. Unii oamenii acuza dureri ale cailor respiratorii si chiar febra, in timp ce altii vor sa faca doar un control de rutina.

Ministrul Finantelor, declaratie despre protestele din Piata Victoriei: Un guvern trebuie schimbat doar la vot

Ministrul de Finante a vorbit marti seara, la Antena 3, despre incidentele violente din Piata Victoriei si despre situatia in care a ajuns Romania E o situatie la care nu am crezut ca se ajunge in.

Specialistii au decis. Iata cat de periculoase sunt gazele folosite de jandarmi in Piata Victoriei

Dupa ororile de vineri, opinia publica astepta sa afle de la reprezentantii Jandarmeriei ce fel de substante au fost folosite pentru evacuarea oamenilor din Piata Victoriei. Potrivit medicilor, multi dintre.

DECIZIE de ULTIM MOMENT despre DOSARUL VIOLENTELOR Jandarmeriei din Piata Victoriei: Intervine Parchetul General (surse)

Dosarul privind interventia violenta a jandarmilor la protestele din Piata Victoriei a fost preluat de Sectia Militara a Parchetului General, potrivit unor surse judiciare, scrie stiripesurse. ro. Decizia a fost.

Lider PSD, despre protestul din Piata Victoriei: Toti cei de acolo erau solidari. Nu poti sa spui ca tu erai un protestatar pasnic si ca te-au invadat ultrasii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, luni, protestul din Piata Victoriei incheiat cu violente ale fortelor de ordine asupra protestatarilor, sugerand ca oamenii care scandau fara violenta.

Buzatu, despre protestul din Piata Victoriei: Toti cei de acolo erau solidari. Nu poti sa spui ca tu erai un protestatar pasnic si ca te-au invadat ultrasii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, luni, protestul din Piata Victoriei incheiat cu violente ale fortelor de ordine asupra protestatarilor, sugerand ca oamenii care scandau fara violenta au fost solidari cu cei agresivi. Acesta a mai explicat ca un miting PSD nu ar detensiona atmosfera si a indemnat la calmarea spiritelor.

pentruromania |Un nou PROTEST luni, in Piata Victoriei: Detalii de ULTIM moment despre NOUA STRATEGIE a strazii

Un nou eveniment este programat pentru luni, de la 20. 55, in Piata Victoriei, in urma violentelor din timpul protestului de vineri dintre jandarmi si oamenii care demonstrau pasnic. Denumit 30 de minute pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )