Libnet.ro
UNICEF

19:15

Duel de foc pentru CSM Bucuresti in sferturile Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
Duel de foc pentru CSM Bucuresti in sferturile Ligii Campionilor

Calificata de pe locul patru in sferturile de finala din Liga Campionilor, echipa CSM Bucuresti o va infrunta chiar pe detinatoarea trofeului. continuă pe Online Sport

CSM Bucuresti, calificata in sferturile Ligii Campionilor la handbal

CSM Bucuresti a reusit sa se califice in sferturile Ligii Campionilor, chiar daca a fost invinsa de Metz cu 28 la 26. CSM Bucuresti ramane pe locul 4 in clasamentul Grupei 1, cu 9 puncte, si este deja calificata in sferturile Ligii Campionilor.

Romania, mandra de fetele ei: De cand n-am mai avut doua echipe in sferturile Ligii Campionilor

Sezon excelent pentru handbalul feminin din Romania la nivel de cluburi: atat SCM Ramnicu Valcea, cat si CSM Bucuresti sunt in sferturile Ligii Campionilor inainte de ultima etapa.

Zi mare pentru Romania: CSM e si ea in sferturile Ligii Campionilor, desi joaca duminica! Cum s-a calificat

La cateva ore dupa ce SCM Ramnicu Valcea si-a asigurat, in premiera, locul printre primele opt echipe feminine de pe continent, tigroaicele au primit vesti bune la randul lor.

SCM Ramnicu Valcea, calificare istorica in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin

Campioana en-titre a Romaniei la handbal feminin, SCM Ramnicu Valcea, s-a calificat sambata, pe teren propriu, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a invins formatia suedeza IK Savehof, scor 28-20 16-10), in penultima partida din grupa principala II.

CSM Bucuresti obtine calificarea in sferturile Ligii Campionilor

In pofida infrangerii din deplasare cu Metz, vicecampioana Romaniei a prins un loc intre primele opt echipe din Liga Campionilor la feminin.

CSM Bucuresti, infranta pe terenul frantuzoaicelor de la Metz

CSM Bucuresti, deja calificata in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, a fost invinsa de.

CSM Bucuresti pierde in fata Metz Handball, in Liga Campionilor, dupa ce a ratat doua goluri in mai putin de un minut (VIDEO)

CSM Bucuresti a pierdut meciul jucat, duminica, in fata echipei franceze Metz Handball,scor 26-28, din penultima etapa a grupelor Ligii Campionilor. in ciuda infrangerii, CSM Bucuresti ramane.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti, invinsa in deplasare de Metz

CSM Bucuresti a pierdut in deplasare cu Metz, scor 26-28, in penultima etapa din Grupa Principala I a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Handbal masculin: Dinamo, calificata in optimile Ligii Campionilor. Ghinion pentru romani, in returul cu PSG

Dinamo Bucuresti a intrat in istoria handbalului masculin romanesc, dupa calificarea in optimile Ligii Campionilor. Trupa din Stefan cel Mare ar putea avea insa mari probleme in optimi, cu bogatii de la PSG. Calificare istorica pentru Dinamo Elevii lui Constantin Stefan si-au luat revansa in fata lui Sporting, dupa ce in sezonul trecut, in aceeasi .

Dinamo a luat decizia! Cand si unde se joaca Dinamo - PSG, din optimile Ligii Campionilor la handbal masculin

Clubul Dinamo a luat decizia de a juca in Sala Dinamo meciul tur PSG, din optimile Ligii Campionilor la handbal masculin.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )