Libnet.ro
UNICEF

23:45

Duel romanesc la Indian Wells: Doua dintre cele mai cunoscute jucatoare din Romania se bat in primul tur

Antena3 Antena3,
Duel romanesc la Indian Wells: Doua dintre cele mai cunoscute jucatoare din Romania se bat in primul tur

Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Sorana Cirstea se vor infrunta in prima runda a probei de simplu la turneul WTA de la Indian Wells California), competitie din categoria Premier Mandatory,. continuă pe Antena3

Mega SCANDAL in televiziune. Au aparut filmulete SI FOTOGRAFII XXX cu una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV: E distrusa. Nu stie cum au aparut (FOTO)

E scandal urias in televiziune. Una dintre cele mai sexy si dorite prezentatoare s-a confruntat cu o mare problema. A constat ca mai multe fotografii intime cu ea, care se aflau pe telefon, au aparut pe.

40 dintre cele mai mari birouri de arhitectura au fondat Asociatia Societatilor de Arhitectura din Romania

Peste 40 dintre cele mai mari birouri de arhitectura din Romania s-au unit pentru a crea Asociatia Societatilor de Arhitectura din Romania - ASAR, entitate care are ca obiectiv prioritar colaborarea cu organizatiile si institutiile implicate in procesul de dezvoltare a spatiului construit, cu scopul de a asigura un climat de normalitate in acest domeniu, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Povestea unei dintre cele mai mari comori a Romaniei si pentru ce este ea cunoscuta in toata lumea - GALERIE FOTO

Manastirea Voronet este exemplul clar de arhitectura crestina moldoveneasca. Una dintre cele mai frumoase manastiri din Nordul Moldovei, Voronet surprinde nu numai prin arhitectura ci si prin pictura.

Begu deschide balul la Indian Wells. In prima zi mai evolueaza si Sharapova

Turneul de la Indian Wells isi deschide portile, miercuri, pentru primele meciuri de pe tabloul principal al turneului feminin de simplu.

Patru marinari disparuti in urma unui incendiu puternic pe una dintre cele mai moderne nave portcontainer. Din echipaj face parte si un roman

Patru marinari sunt dati disparuti dupa ce un incendiu puternic a izbucnit la 6 martie, la ora 15. 45, pe Maersk Honam, una dintre cele mai mari si mai moderne nave portcontainer.

Imunoglobulina i-a dat batai de cap lui Dancila. Cum a pronuntat premierul unul dintre cele mai invocate cuvinte ale momentului

Premierul Viorica Dancila se incurca in denumiri, in scandalul legat de lipsa medicamentelor. Dancila a pronuntat in mod repetat IMUNOGLOBINA, in loc de imunoglobulina, la inceputul sedintei de.

Comisia Europeana: Milioane de euro pentru una dintre cele mai asteptate autostrazi din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat pentru Romania suma de 272 de milioane euro pentru constructia auto.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate rochii de pe covorul rosu Oscar 2018: o actrita a uimit purtand aceeasi tinuta ca la gala din1962. Salma Hayek, criticata

Actritele Rita Moreno, Jane Fonda si Jennifer Lawrence au purtat unele dintre cele mai apreciate tinute la gala premiilor Oscar 2018, in timp ce Salma Hayek si Nicole Kidman au dezamagit.

ANTENA3.RO LIVE. Despre Pilates, cu unul dintre cei mai buni antrenori din Romania, joi, de la ora 15:00

Nu maduc la sala, ca ma doare spatele. E una dintre cele mai auzite scuze. Pentru ca de fapt e o scuza. Putem face multe si putem sa ne reparam pur si simplu, exact la sala. Maria Coman.

Indian Wells: Duel romanesc in runda inaugurala - Sorana Cirstea vs Monica Niculescu

Locul 71 in clasamentul WTA si venita din calificari, Monica Niculescu o va intalni in runda inagurala de la Indian Wells Premier Mandatory) pe Sorana Cirstea 35 WTA). In acest fel, Romania va fi 100% sigura de prezenta a cel putin doua jucatoare in turul doi: invingatoarea disputei dintre Sorana si Monica, plus Simona Halep are liber in primul tur).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )