Libnet.ro
UNICEF

19:45

Povestea unei dintre cele mai mari comori a Romaniei si pentru ce este ea cunoscuta in toata lumea - GALERIE FOTO

Antena3 Antena3,
Povestea unei dintre cele mai mari comori a Romaniei si pentru ce este ea cunoscuta in toata lumea - GALERIE FOTO

Manastirea Voronet este exemplul clar de arhitectura crestina moldoveneasca. Una dintre cele mai frumoase manastiri din Nordul Moldovei, Voronet surprinde nu numai prin arhitectura ci si prin pictura. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Ne consideram crestini, il iubim pe Dumnezeu, dar gresim adesea fata de El si, adesea, nici nu ne dam seama ca o facem. Fara doar si poate, toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui.

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu, cu toate acestea exista unele pe care nu le constientizam si in care persistam. Pacate strigatoare la cer Sunt in numar de cinci s.

ANRE, in control la Transgaz, E.ON, ENGIE si OMV

Tara noastra a importat, saptamana trecuta, pana la o treime din consumul zilnic de gaze pentru a trece cu bine perioada geroasa, acestea fiind cele mai mari importuri zilnice de gaze din ultimii cinci ani, potrivit unor surse din sectorul energetic, citate de Agerpres.

Comisia Europeana: Milioane de euro pentru una dintre cele mai asteptate autostrazi din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat pentru Romania suma de 272 de milioane euro pentru constructia auto.

Una dintre cele mai prestigioase televiziuni a fost vanduta

Compania americana de cablu Comcast a oferit 31 de miliarde de dolari pentru grupul britanic de medi.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate rochii de pe covorul rosu Oscar 2018: o actrita a uimit purtand aceeasi tinuta ca la gala din1962. Salma Hayek, criticata

Actritele Rita Moreno, Jane Fonda si Jennifer Lawrence au purtat unele dintre cele mai apreciate tinute la gala premiilor Oscar 2018, in timp ce Salma Hayek si Nicole Kidman au dezamagit.

Business report:Europa: Vremea rece a majorat preturile la gazele natural cu pana la 400%; Programul Prima Casa: 5% din fonduri s-au epuizat in primele doua saptamani;Saptamana cu cele mai mari importuri de gaze din ultimii cinci ani

Firmele de asigurari au insistat pentru tarife RCA mai mari, dar motivul invocat este nejustificat. Firmele de asigurari care vand. In februarie s-au vandut mai mult de 50. 000 de imobile. Numarul ipotecilor a fost aproape la jumatate. Luna trecuta, la.

Radu Banciu: in invatamant bajbaim cum nu ne-am fi putut imagina nici in cele mai crunte cosmaruri. Oamenii care ajung in functii inalte nu mai au nevoie de scoala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia din ministere, subliniind ca PSD nu a avansat cu nimic, in niciun domeniu. in cele mai multe dintre.

Fintech OS, pe scena Finovate: startup-ul desprins din Softelligence isi anunta cei mai mari clienti

Fintech OS a ajuns sa gestioneze peste 10 miliarde de tranzactii pe luna, in 12 piete la nivel global, si isi anunta cei mai mari clienti odata cu participarea la cel mai important eveniment de fintech din lume, Finovate, unde sute de companii isi.

Cele mai frumoase machiaje de la Oscar 2018

Cel mai important eveniment din industria filmului, ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute fabuloase, ci si coafuri si machiaje pe masura. Iata cele mai apreciate look-uri de seara trecuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )