Libnet.ro
UNICEF

15:30

Duet inedit: Barbra Streisand - Elvis Presley, pe cel mai nou album al artistei

Adevărul Adevărul,
Duet inedit: Barbra Streisand - Elvis Presley, pe cel mai nou album al artistei

Cantareata americana Barbra Streisand va lansa in septembrie un album de duete, unul dintre cantece fiind interpretat impreuna cu Elvis Presley, gratie tehnologiilor moderne. continuă pe Adevărul

VIDEO Cel mai puternic si mai rapid Range Rover creat vreodata

Range Rover SVR este cel mai puternic si mai rapid Range Rover creat vreodata, cu o putere de 550 CP si un timp de accelerare de 4,5 secunde pana la 100 km/h. Masina va fi prezentata la unul dintre cele mai apreciate concursuri de eleganta auto din lume, Pebble Beach.

Super luna va putea fi observata cel mai bine duminica noapte, cand se va afla cel mai aproape de Terra

Super luna, un fenomen astronomic in care cerul este luminat de cea mai stralucitoare luna plina, va putea fi cel mai bine observata duminica seara. Fenomenul va putea fi observat incepand cu ora 21:12, cand.

Cum isi bate joc Guvernul de cel mai mare proiect stiintific realizat vreodata in Romania: laserul de la Magurele, izolat de lumea civilizata de drumurile impracticabile. Doi ani cu zero rezultate

La Magurele, in apropiere de Bucuresti, se afla in plina constructie platforma care va gazdui cel mai puternic laser din lume, unul dintre cele mai importante proiecte internationale derulate de tara noastra. Cu toate acestea, infrastructura rutiera pana la locul ce se doreste a deveni un cluster tehnologic lasa mult de dorit. In urma cu doi ani, HotNews. ro scria despre drumurile de acces dezastruoase precum Centura Sud, o sosea esentiala, dar ramasa nemodernizata mai bine de un sfert de secol. De atunci si pana acum situatia a ramas la fel, cu o singura deosebire: atunci inca mai existau sperante si contracte de lucrari semnate, azi nu mai sunt nici acestea dupa ce, pe final de mandat, Dan Sova a reziliat contractele. Drumurile sunt extrem de proaste. Imaginea pe care le-o oferim colaboratorilor din strainatate care vin la noi este dezastruoasa - Nicolae Zamfir, directorul ELI-NP. Vezi in articol o analiza HotNews. ro despre cum a ajuns Centura Sud a Capitalei sa fie lasata de izbeliste si de ce sunt sanse minime ca in urmatorii ani sa circulam pe ea civilizat.

Germanul Miroslav Klose, cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, se retrage din echipa nationala

Atacantul german Miroslav Klose, cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, se retrage din echipa nationala, a anuntat, luni, Federatia Germana de Fotbal. intr-un comunicat de pe site-ul oficial al.

10 noi cazuri de Ebola confirmate in cel mai mare oras din Nigeria

In cel mai mare oras din Nigeria, Lagos, s-au confirmat 10 noi cazuri de Ebola, transmite Ministerul Sanatatii local, relateaza Reuters. Pana acum, doua persoane au murit rapuse de aceasta boala, inclusiv cet.

Steaua vs Ludogorets: Cel mai ieftin bilet costa 15 lei

Steaua a anuntat, pe site-ul oficial, preturile biletelor pentru partida cu Ludogorets Razgrad, din play-off-ul Champions League. Cel mai ieftin tichet va costa 15 lei. Intra in material pentru a vedea lista completa a preturilor.

Cel mai dotat actor de la Hollywood? Iata fotografiile care au pus pe jar o lume intreaga!

Dupa aparitia acestor fotografii, carcotasii au inceput sa speculeze si sa se intrebe daca actorul din imagine este sau nu cel mai dotat dintre cei care exista in Cetatea Filmului. Nu a durat mult din momentul publicarii fotografiilor pana in momentul in care actorul a avut o reactie oficiala.

Dacia Sandero, cel mai bine vandut model romanesc in Europa

Cel mai bine vandut model de autoturism asamblat in Romania pe piata europeana a fost in primul semestru al anului Sandero, cu 77. 400 de unitati, in crestere cu 37%, locul secund fiind ocupat tot de un produs de la Pitesti, Dacia Duster.

Dacia Sandero, cel mai bine vandut model romanesc in Europa

Cel mai bine vandut model de autoturism asamblat in Romania pe piata europeana a fost in primul semestru al anului Sandero, cu 77. 400 de unitati, in crestere cu 37%, locul secund fiind ocupat tot de un produs de la Pitesti, Dacia Duster.

Cel mai scump smartwatch din lume - 14.500 de dolari

Un utilizator de pe eBay isi vinde ceasul inteligent cu 14. 500 de dolari. Poate va intrebati despre ce dispozitiv e vorba. Ei bine, HP-01 a fost primul smartwatch al companiei, in 1977, iar cel vandut la suma aceasta e unic, fiind un prototip cromat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )