Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Roland Garros: Caroline Wozniacki, debut cu dreptul la competitia de la Paris

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Caroline Wozniacki, debut cu dreptul la competitia de la Paris

Caroline Wozniacki a trecut de primul tur de la Roland Garros, dupa o victorie in doua seturi cu americanca Danielle Rose Collins 42 WTA), scor 7-62), 6-1. Daneza a trait periculos primul set, care s-a decis la tie-break, scor 7-2, insa actul al doilea a fost unul fara istoric. Ocupanta locului doi WTA i-a cedat un singur game adversarei, punand capat partidei dupa o ora si 37 de minute. continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Victoria Azarenka, eliminata n primul tur; Petra Kvitova, calificare cu emotii

Victoria Azarenka 84 WTA) a parasit inca din runda inaugurala turneul de la Roland Garros. Fostul lider mondial a fost invinsa de Katerina Siniakova Cehia, 54 WTA), scor 7-5, 7-5. Petra Kvitova favorita 8) a trecut cu emotii de primul tur al Grand Slam-ului de la Paris, avand nevoie de set decisiv pentru a o invinge pe Veronica Cepede Paraguay, 87 WTA), scor 3-6, 6-1, 7-5.

VIDEO Roland Garros: Elina Svitolina, n turul doi (7-5, 6-3 cu Ajla Tomljanovic) - Revenire superba dupa ce a fost condusa cu 5-1 n primul set

Elina Svitolina favorita numarul 4) nu a avut tocmai un start reusit la turneul de la Roland Garros, vazandu-se condusa in primul set cu 5-1 de catre Ajla Tomljanovic Australia, 68 WTA). Ucraineanca a avut insa o revenire incredibila, reusind nu mai putin de opt game-uri consecutive, impunandu-se in cele din urma cu 7-5, 6-3. Victoria ii asigura Elinei prezenta in turul al doilea la Grand Slam-ul de la Paris.

WTA: Sase jucatoare se lupta pentru locul unu n lume - Toate calculele nainte de startul turneului de la Roland Garros

Al doilea turneu de Grand Slam al anului va aduce sase jucatoare in lupta pentru primul loc in clasamentul WTA. Simona Halep 1 WTA), finalista anul trecut la Roland Garros, poate fi detronata dupa competitia pariziana de una din urmatoarele cinci jucatoare: Caroline Wozniacki Danemarca), Garbine Muguruza Spania), Elina Svitolina Ucraina), Karolina Pliskova Cehia) sau Caroline Garcia Franta). Jucatoarea noastra trebuie sa ajunga cel putin pana in semifinale pentru a avea sanse de a-si pastra pozitia de lider mondial.

Roland Garros: Meciul de debut al lui Rafael Nadal, amnat din cauza ploii

Principalul favorit al intrecerii de la Roland Garros a revenit luni pe Philippe Chatrier pentru prima data intr-un meci oficial dupa ce a cucerit in vara anului trecut La Decima. Meciul sau cu Simone Bolelli nu a apucat insa sa se termine, disputa fiind intrerupta de ploaie la scorul de 6-4, 6-3, 0-3 pentru Nadal. Se actualizeaza.

Revenire fantastica pentru Alexandra Dulgheru, care s-a calificat pe tabloul principal la Roland Garros. Romania incepe competitia cu 6 fete in prim-plan

Alexandra Dulgheru a devenit a sasea romanca ajunsa pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros 2018. Ea a fost autoarea unei reveniri de senzatie in meciul decisiv al calificarilor.

Roland Garros: Irina Bara a ratat calificarea pe tabloul principal al competitiei pariziene

Irina Bara locul 161 WTA) a fost invinsa, vineri, in ultima runda a calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, de Caroline Dolehide SUA, 126 WTA), cap de serie 17, scor 6-4, 6-3.

Roland Garros: Ostapenko (detinatoarea trofeului), Venus Williams si Johanna Konta, eliminate n primul tur - Rezultate complete

Prima zi de la Roland Garros a adus mari surprize pe tabloul de simplu feminin al celui de-a doilea Grand Slam al anului. Jelena Ostapenko 5 WTA), detinatoarea trofeului, a fost trimisa acasa inca din prima runda de Kateryna Kozlova 66 WTA). Venus Williams cap de serie 9) si Johanna Konta 22) au parasit si ele prematur competitia din capitala Frantei. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

Roland Garros: Stan Wawrinka, finalist n 2017, eliminat n primul tur la competitia pariziana

Tenismanul elvetian Stan Wawrinka, finalist anul trecut al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, a fost eliminat inca din primul tur al intrecerii de pe zgura pariziana, inclinandu-se luni in fata spaniolului Guillermo Garcia-Lopez, locul 67 mondial, in cinci seturi, 6-2, 3-6, 4-6, 7-6 7/5), 6-3. Partida a durat trei ore si 34 de minute.

Secretele din spatele turneului mondial de tenis de la Roland-Garros din Franta

Devenit unul dintre cele mai prestigioase si importante turnee de tenis la nivel mondial, competitia de la Roland-Garros reuneste cele mai mari nume ale sportului alb intr-o lupta pentru a cuceri cea mai ravnita cupa.

Dulgheru trece de primul tur la Roland Garros. Un meci in doua zile

Alexandra Dulgheru, ultima dintre jucatoarele din Romania ajunse pe tabloul principal de la Roland Garros, s-a calificat, luni, in turul secund al intrecerii de simplu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )