Libnet.ro
UNICEF

21:15

Duminica au loc repetitii pentru ziua in care trupul regelui va fi purtat pe un afet de tun de la Palatului Regal la Patriarhie. Traficul rutier, deviat

Adevărul Adevărul,
Duminica au loc repetitii pentru ziua in care trupul regelui va fi purtat pe un afet de tun de la Palatului Regal la Patriarhie. Traficul rutier, deviat

Brigada de Politie Rutiera a Capitalei anunta ca traficul rutier din zona Palatului Regal a fost deviat pe Calea Victoriei intre strazile Rosetti si Dem I. Dobrescu, restrictiile fiind valabile aproximativ doua ore, avand in vedere repetitiile pentru funeraliile Regelui Mihai. continuă pe Adevărul

Duminica au loc repetitii pentru ziua in care trupul neinsufletit al Regelui va fi purtat pe un afet de la Palatului Regal la Patriarhie. Traficul rutier, deviat

Brigada de Politie Rutiera a Capitalei anunta ca traficul rutier din zona Palatului Regal a fost deviat pe Calea Victoriei intre strazile Rosetti si Dem I. Dobrescu, restrictiile fiind valabile aproximativ doua ore, avand in vedere repetitiile pentru funeraliile Regelui Mihai.

Primele repetitii la Palatul Regal, pentru ceremonia funerara a Regelui Mihai- VIDEO

Repetitii pentru ziua in care trupul regelui Mihai va fi purtat pe un afet de tun de la Palatului Regal la Patriarhie au loc, duminica, in fata Palatului, iar traficul rutier este deviat. Sute de milita.

Guvernul vrea inchisoare pentru patronii care nu platesc contributiile sociale ale angajatilor si alte impozite

Ministerul Finantelor a publicat un proiect de Ordonanta de Urgenta care prevede inchisoarea de la unu la sase ani pentru angajatorii care nu platesc la timp impozitele si contributiile.

Sicriul cu trupul Regelui Mihai, mutat la Lausanne - VIDEO

Sicriul Regelui Mihaia fost luatde la resedinta din Aubonne pentru a fi dusla Lausanne, potrivit trimisului special al Antenei 3 in Elvetia, Sabina Iosub. Slujba va avea loc la biserica.

Guvernul vrea inchisoare pentru patronii care nu platesc contributiile sociale pentru angajati si alte impozite (proiect)

Patronii si administratorii de firme care nu vor plati la stat contributiile sociale pentru salariile agajatilor sau alte impozite ar urma sa fie pedepsiti cu inchisoarea, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta emis, joi, de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Dan Negru, anunt exploziv pentru cei care vor sa vina la Revelionul din Bucuresti: Eu nu o sa fiu acolo!

Vedeta Antenei 1 Dan Negru are parte de o surpriza neplacuta. Mai degraba de o gluma proasta facuta de cineva pe Facebook, care a creat un eveniment fals privind organizarea unui Revelion pe 31 decembrie, de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )